Події

31.07.2009|22:46|Буквоїд

Мемуари Майкла Джексона перевидадуть у жовтні

Мемуари Майкла Джексона «Moonwalk», які вперше вийшли в 1988 році, за три місяці будуть видані тиражем 100 тисяч примірників.

Як повідомляє Associated Press, у книзі буде нова передмова, яку напише один з друзів Джексона (хто саме, поки не уточнюється). Вона вийде не лише у США, але й у Великобританії, Німеччині та Франції.

За цю книгу вело боротьбу кілька видавництв. Однак літагент Джой Харріс (Joy Harris), якому належать права на книгу, вирішив залишитися в Random House Inc., оскільки там працює редактор оригінального видання Шайі Архарт (Shaye Areheart).

Як відзначає Associated Press, книжка Джексона - типові мемуари поп-зірки. Основну роботу над виданням проробили Архарт і автор багатьох книг про музику Стівен Девіс (Stephen Davis). Твір готувалося до випуску в найсуворішій таємниці і очолив список бестселерів, але потім про нього досить швидко забули.

Оперативність перевидання «Місячної ходи» виявилася передбачуваною: 23 липня спадкоємці Джексона через суд зажадали «максимізувати прибуток для спадкоємців», скориставшись «галасом навколо раптової смерті Майкла Джексона».

Інформація: Openspace



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери