Головна\Події\Фестивалі

Події

21.08.2012|20:50|Буквоїд

Валерій Шевчук презентує на Львівському форумі видавців книгу «Птахи з невидимого острова»

Під час Форуму видавців у рамках програми Львівського міжнародного літературного фестивалю відбудеться творча зустріч з класиком української літератури, письменником Валерієм Шевчуком.

Зустріч заплановано на 15 вересня о 14.00 у Першому українському театрі для дітей та юнацтва. Сьомий Львівський міжнародний літературний фестиваль Валерій Шевчук відвідає як спеціальний гість.

Валерій Шевчук презентуватиме книгу «Птахи з невидимого острова». Три повісті - «Птахи з невидимого острова», «Сповідь», «Мор», були написані 1989-го року й об´єднані в єдиний філософський цикл. Усі три повісті написано в жанрі історичної фантастики, де дивовижні пригоди героїв вписані в атмосферу XVII та XVII сторіччя.

Нове видання побачить світ у вересні 2012 року у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Прем´єра книги відбудеться на Форумі видавців.

Валерій Шевчук - український письменник-шістдесятник, майстер психологічної і готичної прози, автор низки літературознавчих та публіцистичних праць, інтерпретатор українського літературного бароко. Валерій Шевчук є автором близько 500 наукових і публіцистичних статей з питань історії літератури, дослідником і перекладачем сучасною українською мовою творів давньоукраїнської літератури. Лауреат Державної премії України ім. Т. Шевченка.

Інформація: Форум видавців



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери