Головна\Події\Фестивалі

Події

19.08.2011|14:24|Буквоїд

Поети України зберуться у Рівному на СУП

23-25 вересня в місті Рівне вдруге відбудеться фестиваль сучасної української поезії «СУП - 2011».

Традиційно під час фестивалю відбуватиметься конкурс серед молодих літераторів, членами журі якого будуть сучасні письменники та діячі культури.

Окрім конкурсу заплановано чимало інших літературних заходів. Очікуються презентації поетичних збірок сучасних письменників, виданих впродовж останнього року, на гостей чекають презентації літературних об´єднань та їхніх проектів, літературний слем, можливість придбати найновішу літературу з автографом автора. Для літераторів-початківців будуть проведені майстер клас з написання власних поетичних творів та майстер-клас з публічного виступу.

Гості фестивалю: поетеса та видавець Мар´яна Савка; письменник та журналіст Сергій Пантюк і його об´єднання «Інша література»; письменник та науковець Ігор Павлюк; письменник, перекладач та дизайнер стронґовський; слемер та поет-двотисячник Павло Коробчук; поет-двотисячник Дмитро Лазуткін; письменник Артем Антонюк; поет-двітисячідесятник Вано Крюґер.

Також цьогоріч на фестиваль завітає письменник, колишній рівненчанин Олександр Ірванець, який також займе місце серед членів журі.

Фестиваль відбувається за підтримки Управління у справах сім´ї, молоді та спорту.



Додаткові матеріали

23.07.2011|11:23|Події
Конкурс від фестивалю СУП
10.09.2010|17:48|Події
В Рівному буде СУП
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери