Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Фестивалі

Події

04.03.2009|08:16|Буквоїд

Проект «З книгою – до дітей!» на Львівщині

5 березня на Львівщині відбудеться третій етап Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!», в межах якого відомий співак Павло Табаков прочитає сучасні українські казки вихованцям дитячого будинку «Рідний дім» у селі Корналовичі Старосамбірського району, а бібліотека львівської спецшколи-інтернату №100 для сліпих дітей поповниться збіркою аудіокниг видавництва «Грані-Т».

Так, о 13.00 координатор благодійного проекту, голова Молодіжної християнської організації «Витанія» Тарас Яценко, виконавчий директор Благодійного фонду «Товариство «Приятелі дітей» Інна Тальянц та відомий львівський співак Павло Табаков відвідають сиротинець «Рідний дім» у селі Корналовичі, де діти поділяться враженнями від читання раніше подарованих книг, а Павло Табаков прочитає їм нові казки та поспілкується з дітьми про важливість книг та читання. О 15.30 організатори проекту завітають до львівської спецшколи-інтернату №100 для сліпих дітей на святкування 200-річчя від народження Луї Брайля, де подарують для бібліотеки закладу збірку аудіокниг видавництва «Грані-Т».

Перший етап благодійного проекту на Львівщині відбувся в листопаді минулого року, коли комплекти сучасної художньої літератури від видавництва «Грані-Т» та дитячі журнали «Ангелятко» і «Барвінок» отримали шість дитячих будинків та школа соціальної реабілітації для дітей. Опісля волонтери благодійного проекту у Львівській області регулярно читали подаровані книги з дітьми та визначили ті з них, які найбільше сподобалися дітям. Організатори пообіцяли дітям запросити авторів цих книг та інших відомих людей на зустріч з ними. Так, 27 листопада 2008 року з вихованцями дитячого будинку «Добре серце» у селі Новий Милятин зустрівся письменник-фантаст Сергій Дяченко.

Впродовж березня-квітня волонтери благодійного проекту «З книгою – до дітей!» поповнять бібліотеки дитячих установ у різних містах України книгами, зібраними фронтменом гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком під час його зустрічей зі студентами в рамках соціального проекту «Людина творить Країну».

Інформація: «Грані-Т».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери