Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

09.09.2015|15:26|Буквоїд

Лесь Подерв’янський презентує у Львові книгу, за яку йому не соромно

11 вересня, о 17.00, у пивній ресторації «Кумпель» (просп. Чорновола, 2-Б) Лесь Подерв´янський розкаже про свій найбільший літературний доробок, чому саме за ці твори йому не соромно. Розмова буде відвертою, адже для цього митця не існує табуйованих тем і слів. Модератор зустрічі – літературний критик Олександр Бойченко. 

Твори Подерв´янського знайшли поціновувачів і серед юних та допитливих студентів-першокурсників, і серед битих життям мільярдерів. Уперше публікуються: нова редакція «Павліка Морозова», оповідання, а також повнометражна комедія-екшн «Ваша Галя балувана» – непере­вершена кіноісторія про прекрасну Галю, українську якудзу і Дао, яке не описати словами.

«Африка, сни» – ценайповнішого зібрання творів найцитованішого класика сучукрліту, до книжки ввійшли тексти, які розійшлися на цитати раніше, ніж автор усвідомив, що мав би ста­ти першим українським письменником-мільйонером. Книга вийшла у видавництві «Наш Формат».

Вхід – вільний.     

Письменник Михайло Бриних так коментує творчість Подерв’янського : «Се викоханий плід художньої поножовщини та халатної медицини. В його п’єсах підступний естетизм вискакує з кущів – пальто нарозхрист – і показує читачам геть усе: і Ніцше, і кацапів, і гімно».

Про автора

Лесь Подерв’янський  – культова персона українського андеґраунду, нащадок відомої мистецької родини, творець «Клубу естетичної непокори», «естет на барикаді», «катакомбний класик», кумир жінок, художник, драматург, поет, високий красень з аристократичним прізвищем, головний матерщинник України, мандрівник, романтик, людина мистецтва… Про яскравих особистостей легко говорити – це можна робити безкінечно. Від себе можу додати і назвати його неперекладним, але дуже змістовним українським словом – «Митець». Сам себе він називає художником.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери