Головна\Події\Презентації

Події

15.12.2009|19:49|Буквоїд

Наталія Семенченко презентувала «Полювання на правду». АУДІО

15 грудня кандидат економічних наук Наталія Семенченко презентувала свою книжку «Полювання на правду».

У роботі, яка побачила світ у столичному видавництві «Самміт-Книга», авторка розглядає історичні, політичні та економічні передумови розвитку України, глобальні дослідження яких викладені у дуже короткій та доступній формі.

Наталія Семенченко – доцент, член-кореспондент УАН, автор понад 40 наукових робіт з економіки. Викладачка кафедри теоретичної та прикладної економіки факультету менеджменту і маркетингу НТТУ «КПІ». Крім того, вона – бізнес-консультант та автор низки тренінгових програм з управління та комунікацій.   

«Спершу я знімала телепрограму, але згодом проект було зупинено. Ми його відклали. Тому, аби не втрачати час я розширила матеріал, додала інформацію і вклала у текст цієї книжки. Крім того, я понад 10 років читаю лекції із економіки студентам, тому частина із моїх розповідей також увійшла до цієї роботи. Я намагалася доступно розповісти про основні моменти того, чим живе і дихає сьогодні Україна», - розповідає Наталія Семенченко.




Зліва-направо: Ігор Степурін, Наталія Семенченко, Олена Дерев’янко

Директор видавництва «Самміт-Книга» Ігор Степурін каже, що розраховує на успіх цієї книжки. «Книжка вийшла тиражем у 3 тисячі екземплярів і ми збираємось її продавати не лише в Україні, але й в Росії», - заявив він.

Як вважає партнер компанії PR Service Олена Дерев’янко, Україні не вистачає самоідентифікації і саме про цей йдеться у книзі «Полювання на правду». На її думку, ця робота цілком може дати уявлення іноземцям про українську державу.

АУДІОЗАПИС ПРЕЗЕНТАЦІЇ



Додаткові матеріали

14.12.2009|11:45|Події
Презентація книги Наталії Семенченко «Полювання на правду»
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери