Re: цензії

Залишатись живим
29.01.2025|Ігор Зіньчук
Прийняти себе, аби стати сильнішою
27.01.2025|Марія Назар, м.Тернопіль
Ключик до трансформації сердець
Моя калинова сопілка...
23.01.2025|Ігор Чорний
Жертва не винна
20.01.2025|Олександра Салій
Пароль: Маньо
16.01.2025|Ігор Чорний
Бориславу не до сміху
09.01.2025|Богдан Смоляк
Подвижництво, задокументоване серцем
07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-Франківськ
Володимир Полєк – жива енциклопедія
03.01.2025|Віктор Вербич
Обітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
Головна\Події\Зустрічі

Події

09.04.2014|21:19|Буквоїд

На Весняній літшколі виступить німецький письменник Герхард Фалькнер

24-27 квітняв Києві відбудетьсяВесняна літературна школа за участі 10 відомих українських письменників. Також лектором на Літшколі вперше виступить один з найвпливовіших сучасних поетів Німеччини –Герхард Фалькнер.

На Весняній літературній школі Фалькнер проведе лекцію-практикум «Поезія та відеопоезія: взаємодія літератури та різних медіа». Під час якої поділиться принципами інтеграції поезії в інші види мистецтва та медіа. Також він розкаже про сучасне позиціонування літератури: між читачем, видавцем та ЗМІ.
 
Наразі Герхард Фалькнер є резидентом Міжнародної стипендії для поетів і перекладачів «Meridian Czernowitz» у Чернівцях. В Україні він перебуватиме до кінця квітня.  
  
 
Нагадаємо, на Весняній літературній школі для молодих літераторів лекції читатимуть досвідчені та професійні письменники, власники та директори видавництв, літературознавці та критики, а саме: Юрій ВинничукЛариса Денисенко, Оксана Забужко, брати Капранови, Ірена Карпа, Юрій Макаров, Іван Малкович, Мар’яна Савка, Ростислав Семків та Ірина Славінська. Програма Літшколи складається з 32 годин лекційних та практичних занять.
 
Участь у Літшколі можуть взяти автори будь-якого віку. Щоб стати учасником проекту, потрібно заповнити реєстраційну АНКЕТУ. Прийом заявок триває до 15 квітня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок у розмірі 600 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, обіди, роздаткові матеріали тощо).
 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери