Головна\Події\Зустрічі

Події

17.12.2009|10:24|Буквоїд

Лекція-вистава письменника Володимира Пузія у «Розумній ресторації»

18 грудня о 19:00 у «Розумній ресторації» (вул. Пушкінська, 9а, ст.м. «Театральна») відбудеться лекція-вистава Володимира Пузія «Возвращается вечером ветер на круги своя…», присвячена життю та поезії Олександра Галича.

Він був дуже успішним літератором, але в якийсь момент відмовився від усіх благ і від усіх соціальних «бонусів». Просто тому, що більше не міг мовчати.

Його вірші та пісні розтягнули на цитати, проте часто Галича сприймають тільки як «злободенного поета», поета політичного. А це далеко не так!

Лекція-вистава про нього, про його життя і в першу чергу про його поезію.

Загальна тривалість - 2 години


Вартість - 50 гривень у випадку попереднього придбання квитка, 70 гривень - при придбанні квитка у день заняття.

Подробиці на сайті «Розумної ресторації».

Шеф-кухар Володимир Пузій. Письменник, викладач, літературний критик. Автор 16 власних книжок (під псевдонімом Володимир Арєнєв), виданих російською та українською мовами. Лавреат премій імені Олеся Гончара, Олександра Бєляєва, «Єврокону».

Викладає історію зарубіжної літератури та веде майстер-класи з літературної майстерності в Інституті журналістики (КНУ ім. Тараса Шевченка). Співпрацює із низкою періодичних видань та видавництв, постійний рецензент у московському журналі «Мир фантастики».



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери