Головна\Події\Конкурс

Події

16.11.2012|21:49|Буквоїд

Найцікавіші сімейні історії для «Видавництва Старого Лева»

«Видавництво Старого Лева» оголосило конкурс під назвою «Найцікавіша сімейна історія».

 

Нещодавно видавничі новинки поповнила нова книга - «Рости, моє деревце, з міцного коріння». Цей альбом упорядкований Іриною Мацко спеціально для найменших та є молодшим братом «Книги мого роду».

Погортати альбоми можна тут:

Книга мого роду 

Рости, моє деревце, з міцного коріння 

Оскільки новинка від видавництва пов´язана із родинним корінням, то й тематика конкурсу відповідна. Можливо, ваші мама з татом познайомилися за незвичних обставин? Чи ваш дідусь був неперевершеним оповідачем і ви чули захоплюючі оповідки про його життя? А, може, ваша бабуся свого часу стала героїнею неймовірної, але реальної історії? Поділися зі Старим Левом та отримай у подарунок альбом «Рости, моє деревце, з міцного коріння».

Для участі у конкурсі опитай своїх рідних, напиши цікаву історію із життя своєї родини та опублікуй її в одній із наших груп у соціальних мережах. Твоя історія буде брати участь у грі тільки якщо ти пошириш її до себе на стіну.

Старий Лев у Фейсбуці: http://www.facebook.com/starlev?ref=hl

Старий Лев ВКонтакті: http://vk.com/club_starlev

Текст має бути розміром від 500 до 2 тис. знаків з пробілами (1 стор. Word, шрифт Times New Roman, 12 кегль). Участь у конкурсі не беруть історії непристойного характеру та з використанням образ, ненормативної лексики, наклепу та посягань на права людини. Організатори конкурсу мають право редакторського втручання в тексти-учасники гри.  

Переможці конкурсу будуть обрані за кількістю балів. 1 бал = 1 лайк + коментар. Мінімальна кількість балів для переможця - 10.  

Конкурс триватиме від 9 листопада до 19 грудня. У Свято Миколая беззаперечний переможець «Найцікавішої сімейної історії» отримає від Старого Лева СПЕЦІАЛЬНИЙ приз. На інших учасників, які наберуть найбільшу кількість балів, чекатимуть примірники альбому «Рости, моє деревце, з міцного коріння».

Окрім цього, три найцікавіші сімейні історії «Видавництво Старого розмістить у себе на сайті.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери