Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Конкурс

Події

11.10.2010|16:06|Буквоїд

У столиці презентували Всеукраїнський фотоконкурс «Я читаю з Укрпоштою!»

У приміщенні інформаційного агенства УКРІНФОРМ відбулася прес-конференція, присвячена Всесвітньому дню пошти та старту Всеукраїнського фотоконкурсу «Я читаю з Укрпоштою!».

Учасниками прес-конференції були Костянтин Голишев – керівник прес-центру Українського державного підприємства поштового зв´язку «Укрпошта», Володимир Астапенко – заступник директора Київської дирекції Українського державного підприємства поштового зв´язку «Укрпошта», Тетяна Шахнік – директор видавництва «Грані-Т», Зірка Мензатюк – українська письменниця,  автор видавництва «Грані-Т».

Під час спілкування з журналістами учасники розповіли про конкурс, присвячений відзначенню 9 жовтня Всесвітнього дня пошти та 2 лютого – дня створення Українського державного підприємства поштового зв´язку «Укрпошта», схему його проведення та подальші переспективи співпраці видавництва та «Укрпошти».

 

Костянтин Голишев:
«Цей конкурс є початком нових соціальних проектів, які започатковує Українське державне підприємство поштового зв´язку «Укрпошта». Ми хочемо перш за все привернути увагу до якісних українських книг, які відтепер можна буде придбати в кожному поштовому відділенні нашої країни».

Володимир Астапенко:
«Це вже не перший проект, що ми проводимо разом із видавництвом «Грані-Т». Минулого року видавництво вже стало партнером конкурсу «Поштарики Діда Мороза», а цього року ми продовжили нашу співпрацю в конкурсі «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу», а тепер ще й у новому спільному фотоконкурсі «Я читаю з Укрпоштою!». Маю надію, що учасників конкурсу буде багато, а всі споживачі поштового зв´язку будуть позитивно вражені та оцінять наші старання».

Тетяна Шахнік:

«Видавництво приклало багато зусиль, аби навіть у районному центрі та найменших селах люди мали можливість придбати книги для себе та своїх дітей. Якщо книжкові магазини не мають можливості покрити усі регіони країни, то це зробить «Укрпошта». Запевняю, що у кожному відділенні буде достатньо книг для того, аби всі охочі могли їх придбати та взяти участь у конкурсі «Я читаю з Укрпоштою!».  Ми ще раз доводимо, що українська книга є, і тепер вона стає доступнішою...»

Зірка Мензатюк:
«Я член журі багатьох конкурсів, що спрямовані на популяризацію читання серед дітей. Вважаю, що видавництво «Грані-Т» провело колосальну роботу для того, щоб українська книга стала ближчою до її безпосередніх споживачів.  Я із задоволенням буду й надалі зустрічатися з дітьми для популяризації української книги, а тепер не лише в школах та бібліотеках, але й у філіалах «Укрпошти» по всіх регіонах України. На своєму прикладі можу сказати, що на моїй батьківщині, у невеличкому містечку є 17 ресторанів та кафе, проте немає жодного книжкового магазину.  Саме тому я рада можливості, яку відкриває перед читачами видавництво «Грані-Т» та «Укрпошта». Тепер неважко буде придбати книгу в тому місці, де дотепер цього зробити було неможливо. Раджу й надалі продовжувати видавництву «Грані-Т» працювати в тому ж темпі, і я теж буду сприяти цьому. Також хочу привітати з Днем пошти усіх працівників цієї організації..»

Нагадаємо, що 9 жовтня світове поштове співтовариство відзначає Всесвітній день пошти на честь історичної дати 9 жовтня 1874 року, коли було укладено Бернську угоду, що започаткувала Всесвітню поштову спілку (ВПС) зі штаб-квартирою у Берні, столиці Швейцарської Конфедерації

Правила участі в конкурсі «Я читаю з Укрпоштою!»:

Учасниками конкурсу стають громадяни України, які до 30 грудня 2010 року придбають в об’єктах поштового зв’язку одну чи кілька книжок видавництва «Грані-Т», сфотографуються з книгою (книгами) в приміщенні відділення поштового зв’язку, в якому було її придбано, або біля нього. Пріоритетним поштовим відправленням потрібно надіслати оригінал розрахункового документа, що засвідчує факт купівлі книги (книжок) видавництва «Грані-Т» (чек), та фотографію на адресу оргкомітету конкурсу: вул. Бориса Гмирі, буд. 2, оф. 10, м. Київ, 02140. На конверті слід зробити позначку «На фотоконкурс «Я читаю з Укрпоштою».

З-поміж робіт конкурсантів журі обере найцікавіші фотографії, які засвідчать творчий підхід та оригінальність рішення авторів.

Переможці конкурсу отримають від видавництва «Грані-Т» призи:

ноутбук – за І місце, мультимедійний пристрій (I-pod) – за ІІ місце, цифровий фотоапарат – за ІІІ місце.

Крім того, 20 учасників конкурсу, яких окремо відзначить журі, нагороджуються заохочувальними призами – комплектами книг видавництва «Грані-Т». Переможці та призери отримають дипломи учасників фотоконкурсу.

Споживачі, які надішлють лише чеки на придбані книжки, стануть учасниками розіграшу 10 комплектів книг видавництва.

Нагородження переможців відбудеться 1-2 лютого 2011 року.

Інформація: Грані-Т



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери