Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Книжковий ринок

Події

23.04.2020|20:01|Буквоїд

У новому дизайні та про нові країни: серія Awesome стає міжнародною

Культова серія книг Awesome! Interesting Things You Need To Know — це не путівники, а збірки інсайтів про міста та країни, які ми любимо.

До осені 2020 року видавництво «Основи» видадуть одразу чотири нові книги серії в абсолютно новій айдентиці: Awesome Azerbaijan, Awesome Kazakhstan, Awesome Kyrgyzstan та Awesome Armenia. І хоч зараз кордони країн закриті через пандемію від COVID-19, це час надихатись та планувати майбутні подорожі. 

 

“2020 рік для нас важливий, адже ми запланували реліз міжнародних Awesome в новій айдентиці від дуже крутого Андрія Клена і його команди. Ми з Аньою Копиловою не мріяли у 2012 році, що серія, яка починалась як авантюра, буде міжнародною”, — Дана Павличко, директорка видавництва «Основи».

Дизайн лабораторія O0 розробила нову айдентику для видань. Лабораторію створили дизайнери Petcube для допомоги іншим стартапам з брендингом, візуальною комунікацією та продуктовим дизайном.

“Для нової айдентики Awesome Євген Нечипорчук з командою створили невеликий конструктор для картинок, яким легко керувати та створювати обкладинки для нових книг у серії. Кожному виданню присвоюється графічний символ, характерний для регіону. Все разом це виглядає одночасно еклектично і гармонійно, ми отримали новий яскравий дизайн. З часом з’являтимуться нові видання у серії й наші прості правила формоутворення дозволять тримати обкладинки свіжими та консистентними", — Андрій Клен, дизайн-директор студії O0.

Чотири видання у новій айдентиці присвячені: Вірменії — країні-музею просто неба; Киргизстану — країні незайманої природи; Казахстану — країні безкрайнього простору та Азербайджану — країні вічного вогню. На сторінках видань – цікаві факти про історію, локації, природу, їжу, спорт, культуру, традиції та відомих осіб цих країн.

 


Інформація: "Основи"



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери