Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Новини

30.06.2011|09:28|Буквоїд

«Я не вмію худнути» вже на Yakaboo

Це - революційна дієта, адаптована під кожного.

Унікальний метод Дюка гідно оцінили 15 мільйонів бажаючих схуднути і закріпити вагу назавжди, серед яких відомі зірки: модельєр Карл Лагерфельд, співачка Дженніфер Лопес, актриса Пенелопа Крус, бразильська супермодель Жизель Бундхен та інші. Ефективність дієти Дюкана підтверджена у Франції, США, Польщі, Болгарії, Кореї, Канаді, Італії, Іспанії, Бразилії, Великобританії.

«Після більшості дієт втрачена вага надто швидко повертається, і це справжня проблема для охочого стати струнким. Моя програма, навпаки, спрямована на закріплення отриманих результатів. Два останні етапи цілком присвячені цій задачі», - каже П´єр Дюкан.

Методика доктора Дюкана доволі проста. Вона складається з чотирьох послідовних та продуманих до дрібниць етапів, що забезпечують її надійність та ефективність:

Етап «Атака». Полягає у швидкому зниженні ваги за короткий період. Дозволено 72 білкових продукти у будь-яких кількостях.

Етап «Чергування». Плавно продовжує процес схуднення до досягнення правильної ваги, котру можна перевірити на сайті П´єра Дюкана. До переліку дозволенних продуктів додаються 28 овочів, таким чином дотримуватися дієти стає ще простіше.

Етап «Закріплення». Є перехідним етапом між дієтою і звичним харчуванням. До раціону вводяться нові продукти та прості правила, котрі дозволять закріпити результат.

Етап «Стабілізація». Повернення до звичного режиму харчування. Вам потрібно дотримуватись лише 3 простих профілактичних правил. 

Можна виділити такі особливості дієти Дюкана:

-        швидке зниження ваги

-        прості правила;

-        свобода їсти досхочу;

-        революція у рецептах;

-        гарантія стабілізації ваги;

-        антицелюлітний ефект.


Про автора 

П´єр Дюкан - відомий фахівець в області харчової поведінки, знаменитий французький дієтолог з досвідом роботи більше ніж 30 років. Свою систему схуднення Дюкан розробив спеціально для схильних до зайвої ваги людей, котрі не здатні самостійно зберігати вагу в нормі.

Дюкан автор 19 книг, що розійшлися тиражем більш ніж 2 мільйони примірників, у тому числі міжнародного бестселера «Я не вмію худнути», перекладеного 10-ма мовами.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери