Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Фестивалі

Події

02.10.2015|15:13|Буквоїд

У Львові відкрито набір на «Курс письменницької майстерності»

20 жовтня у Львові стартує двомісячний«Курс письменницької майстерності». Відомі письменники поділяться зі слухачами теорією і практичним інструментарієм письма.

У програмі – 5 модулів, 50 годин лекційних та практичних занять, а також художній аналіз творів,  консультації лекторів, неформальні зустрічі, літературні вечори тощо.
 
«Центр літературної освіти» приймає заявки до 18 жовтня включно, кількість місць обмежена.
 
Лектори курсу – відомі та професійні письменники, критики, видавці та літературознавці, а саме: Юрій Винничук, Юрій Іздрик, Мар’яна Савка, Галина Пагутяк, Маріанна Кіяновська, Остап Сливинський, Галина Крук, Олена Галета і Ростислав Семків.  
 
Програма «Курсу письменницької майстерності» спеціально розроблена для тих, хто хоче підвищити рівень власної літературної майстерності. Курс буде цікавий як авторам-початківцям, так і літераторам із досвідом.
 
Учасники курсу дізнаються про теоретичні засади літературної творчості та оволодіють практичним інструментарієм письма: як будувати сюжет і композицію; як виписувати персонажів; як працювати з мовою, діалогами і художніми деталями; як творчий задум довести до готового тексту; як оволодіти технікою письма у різних жанрах; яких типових помилок уникати авторам-початківцям; як знайти читача та своє місце в літературному процесі. 
 
Кращі твори випускників буде опубліковано окремою книжкою у видавництві «Електрокнига». 
  
 Щоб стати учасником «Курсу письменницької майстерності», потрібно заповнити реєстраційну анкету. Прийом заявок триває до 18 жовтня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок 
 
Вартість: 
 
«Повний пакет» – 1700 грн (у вартість входить: 15 лекцій і майстер-класів, 5 практичних занять, інтеграційні та літературні вечори, роздатковий матеріал і список рекомендованої літератури)
 
«Преміум пакет» – 2200 грн (у вартість входить: «повний пакет» + особиста консультація одного з лекторів, публікація у книжці та «ЦЛО card» – знижка 20 % на наступні проекти «Центру літературної освіти») 
  
 
Дати проведення: з 20 жовтня по 25 грудня (заняття будуть приходити щовівторка і щочетверга о 19:00; резервний день – середа). 
 
Місце проведення: ресторан «Ратуша» (пл. Ринок, 1) 
 
Контактна особа: Ірина Осадчук (063-483-18-20) 
 
Детальніше про курс читайте за посиланням
 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери