Головна\Події\Фестивалі

Події

08.05.2013|13:43|Буквоїд

Новими ведучими ТВі стануть Антін Мухарський, Мирослава Барчук, Андрій Бондар, Марія Бурмака

Телеканал ТВi має намір вступити в боротьбу за рейтинги з основними каналами України.

Про це в інтерв´ю «Комсомольській правді» заявив телепродюсер, автор концепції каналу ТВi Михайло Крупієвський.

«Місяці три-чотири в нас буде перехідний етап з «розмовного телебачення» у повноформатне, а вже у вересні плануємо повний рестарт на новий сезон і почнемо боротися за рейтинги - зараз вони мінімальні», - сказав він.

«Плануємо стати повноцінним каналом - безумовно, це не буде "Інтер" або "1+1", але таким телеканалом, як Новий, ICTV, ми обов´язково станемо», - запевнив Крупієвський.

При цьому продюсер зазначив, що вже найближчим часом в ефірі телеканалу з´явиться низка нових телеформатів і ведучих – понад 16 імен.

«Глибокі цікаві інтерв´ю наші глядачі побачать-почують у новій програмі «Вечір з Мирославою Барчук». Антін Мухарський стане креативити в «Зеленій лампі» - передачі про сучасне мистецтво, але цікавій кожному.  Андрія Бондаря чотири дні в тиждень можна буде побачити в невеликій, але місткій програмі з умовною назвою «Адвокат диявола» - про поняття, які в сучасному світі потребують переосмислення», - заявив Крупієвський.

Він додав, що на ТВi також повернуться письменник Олександр Ірванець із програмою «На злобу дня» у поетичній формі та чимало інших авторських програм.

«Наташа Грабченко буде робити програму про театр. Ми почнемо показувати українські спектаклі, а надалі станемо розповідати про те, що відбувається в сучасному театрі, плюс інтерв´ю з іменитими театралами. Микола Васильков розповість глядачам у своїй програмі, скільки заробляють спортсмени і буде проводити розслідування у сфері спорту. Також із середини червня повернеться програма «Шалений тиждень», - розповів продюсер.

Також Крупієвський заявив, що є гарна новина й для шанувальників Марічки Бурмаки: співачка повернеться на телеканал з єдиним українським музичним проектом «Музика для дорослих».

Інформація: «Українські новини»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери