Головна\Події\Фестивалі

Події

Шендерович і Бурда виступлять у кулінарній програмі Міжнародного літфестивалю

В рамках програми 19-го Форуму видавців у Львові з 13 по 16 вересня в закладах мережі ресторанів «Kumpel-Group» (в музеї-ресторації «САЛО», пастерії «Bianco Rosso» і ресторані «ДАРВІН») та «Культ Live Music Club презентуватимуть свої кулінарні й творчі таланти Борис Бурда, Антін Мухарський, Віктор Шенедерович, Олена Костюкович, музичні гурти Zapaska та BeBoBul.

13.09 - гастрономічний майстер-клас від Бориса Бурди, ресторан «Дарвін» (вул. Шевська, 6) - початок о 20:00

Борис Бурда - популярний телеведучий, бард, гравець в інтелектуальних телешоу (Що? Де? Коли?», «Брейн-ринг»), журналіст і письменник. Окрім цього він справжній гурман, знавець та прихильник якісно приготовленої їжі. В рамках свого кулінарного туру Україною Борис Бурда вперше приїздить до Львова, щоб потішити львів´ян епатажним культурно-їстівним майстер-класом з приготування різноманітних смаколиків під назвою «Збагачення української кухні».   

14.09 -  концерт музичних гуртів «Zapaskа» та «BeBoBul», музей-ресторація «Сало» (пр.Свободи, 6/8) - початок о 21:30
  

Дует Zapaska
 (Павло Нечитайло, Яна Шпачинська) - інді-поп дует, використовує різні джерела добування та видозмінення звуку: акустичні інструменти (гітара, усні гармоніки, міні-баян, африканські народні інструменти), драм-машину та процесори ефектів. Музикантів у проекті двоє, але енергії й насиченості вистачає на цілий оркестр. Свої композиції Павло Нечитайло та Яна Шпачинська створюють з допомогою loop station, що зациклює та міксує музичні фрази, і цілого арсеналу   

Дует BeBoBul 
(Олександр Сокол, Олексій Глущенко) - проект двох чернівецьких музикантів, що щільно експериментують з різними музичними стилями як post-rock / shoegaze / trip-hop / indietronica.   

ВХІД:
 передпродаж - 30 грн., в день концерту - 40 грн.  

15.09 - концерт музичного проекту «Орест Лютий» (з новою програмою), Культ Live Music Club (вул.Чайковського,7) - початок о 22:00
В рамках 19-го Форуму видавців до Львова завітає український вчений-антропологОрест Лютий зі своїм авторським музично-культурологічним проектом «Лагідна українізація», щоб відіграти свою програму у форматі STRONG! Відомий український телеведучий, актор та колекціонер Антін Мухарський в своєму легендарному образі націоналіста із Самбірського району Ореста Лютого буде тішити публіку хітами з альбому «А Я - НЕ МОСКАЛЬ». Експресивно-епатажний культурний провокатор Орест Лютий у супроводі Народного антитоталітарного ансамблю «СТАЛІН унд ГИТЛЕР КАПУТ» будуть «насаджувати» свою скандальну програму українізації російськомовної попси та шансону.

ВХІД 
- 150 грн.  

16.09 - гастрономічний майстер-клас від Олени Костюкович, пастерія Bianco Rosso (пр.Свободи, 6/8) - початок о 11:00
Що таке італійська кухня - це паста, піца, рукола, моцарела, пармезан, оливкова олія, тірамісу... і, певна річ, різотто! Дослідниця італійської кухні Олена Костюкович проведе майстер-клас з приготування справжнього різотто, який матиме розважальний культурно-просвітницький вміст.   

16.09 - авторський вечір Віктора Шендеровича, музей-ресторація «Сало» (пр.Свободи, 6/8)  - початок о 19:00
Віктор Шендерович - російський письменник-сатирик, теле- і радіоведучий, сценарист програм 90-х «Куклы», «Итого» та «Плавленый сырок» на НТН, ліберальний публіцист, драматург, громадський діяч, політичний провокатор, а також колумніст журналу «The New Times». Автор понад 20 видань політично-соціальної тематики. Лауреат кількох літературних премій в галузі гумору. Зокрема, лауреат премії «ТЕФІ-96» в номінації «Подія року» та премії «Золотий Остап» (1996). Починаючи з 2005 року, Шендерович розпочав «сольну кар´єру», його виступи резонують від Москви і Нар´ян-Мара до Мельбурна та Сан-Франциско. Чим різниться гумор «благополучної» країни від гумору країни «проблемного» кшталту? В благополучній країні гумор виходить на рівень загальнолюдських відносин, а в неблагополучних - гумор деколи межує зі справжнім трагізмом. «Я маю повне право говорити російській владі речі будь-якої жорсткості, тому що я є громадянином цієї країни. Тим паче, я їх платник податків!» - говорить Віктор Шендерович.

ВХІД
- 50 грн. 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери