Головна\Події\Фестивалі

Події

04.10.2010|23:08|Буквоїд

Україна в LitAg-2010

Три нових каталоги прав і новий літературний символ «Творець бестів» представлятимуть під час Франкфуртського книжкового ярмарку 2010 керівник департаменту прав агенції MSBrand Corporation Оксана Янчук і менеджер з прав цієї агенції Наталя Білюк.

Цього року агенція MSBrand Corporation знов стане єдиним українським учасником найважливішого робочого центру Франкфуртського книжкового ярмарку – Центру літературних агентів (the Literary Agent Centre – LitAg).

Цього року агенція запланувала близько 40 зустрічей та працюватиме із закордонними видавцями по трьом каталогам: Right Catalogue: Popular Non-Fiction, до якого увійшло 9 авторів і 30 їхніх робіт, Right Catalogue: Children&Teens Literature з 12 авторами та 24 творами та Right Catalogue: Fiction, що включає 30 авторів та 86 творів. Цікаво, що цього року в каталозі присутні не лише українські автори.

Всі каталоги позначено спеціальним символом «Творець бестів», який відтепер стане візитною карткою департаменту прав агенції MSBrand Corporation. «Творця бестів» створив відомий львівський театральний художник, художник-карикатурист, сценограф, поет, акторМихайло Євшин, взявши за основу дерев’яний макет Валерія Сладкевича.

 

Для довідки

LitAg – це головний осередок торгівлі правами й ліцензіями Франкфурту, спеціальний зал для агенцій з окремими робочими місцями для кожного з агентів, де вони можуть проводити переговори чи дискусії з редакторами та видавцями в тихій, спокійній обстановці. Цей зал особливий: вхід до LitAg, навіть для видавців чи авторів, можливий лише за наявності попередньо домолених зустрчей з агенціями та агентами, представленими тут. А це – близько 300 світових літературних агенцій та більше 500 агентів.

Агенція MSBrand Corporation заснована у 2004 році фізико-історичним альянсом PR-експертів і видавців — Петром Мацкевичем і Ксенією Сладкевич. Сьогодні MSBrand Corporation — це: PR-агенція (PR-консалтинг, менеджмент PR); Літературна агенція (оперування правами в Україні та закордоном, консультації з авторського права, експертиза та відбір текстів для видавництв); Культурницька агенція (промоція авторів, культурницькі проекти); Видавництво (підготовка та видання власних книжок, замовних видань і спеціалізованої преси, видавничий консалтинг); Проектні групи для проведення досліджень і реалізації власних проектів.

Михайло Євшин – театральний художник, художник-карикатурист, сценограф, поет, актор. Михайло Євшин був художником-постановником понад 20 театральних і лялькових вистав, у багатьох з яких був ще й сценографом, автором костюмів, ляльок і зонгів, актором. Художник-постановник і сценарист численних шоу, конкурсів краси, кількох театральних фестивалів та низки джазових концертів-вистав.

Виконавець головних ролей в театрі «Гаудеамус» в спектаклях «Чума на оба ваших дома», «Утиная охота» та інші. Автор ляльок для вистав Львівського лялькового театру.

Учасник персональних і колективних художніх виставок. Його роботи знаходяться у приватних колекціях багатьох країн світу, у тому США, Канаді, Бразилії, Австралії, Франції, Німеччині.

Дипломант кількох конкурсів карикатури, серед яких «Ура! Культура» (Москва-92) та Бієналлє спортивної карикатури (Анкона, Італія-92).

З 1996 року співпрацює з видавництвом «Кальварія», оформивши більше ніж 100 книжок (Жан Жене «Покоївки», Федеріко Гарсіа Лорка «Вибрані поезії», Отфрід Пройслер «Крабат», Болеслав Лесмян «Пригоди Синдбада мореплавця» тощо), здійснив нове художнє оформлення «Пригод бравого вояки Швейка»: 32 кольорові та понад 150 графічних ілюстрацій та створив новий, оригінальний образ Швейка. 

Інформація: MSBrand Corporation



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери