Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Фестивалі

Події

01.07.2010|17:22|Буквоїд

Екологічні та музичні ініціативи на фестивалі «Трипільське коло-2010»

З 1 по 4 липня музичний гурт «Несамостійний друг», Товариство «SOS» та Спілка вільних журналістів «Природа над усе!» візьмуть участь у етно-фестивалі «Трипільське коло-2010».

В рамках заходів фестивалю Голова СВЖ «Природа над усе!» Анжеліка Комарова і редактор сайту МТЗТ «SOS» Олег Андрос презентуватимуть портал WWW.SOS-ANIMALS.INFO. Окрім того, усі небайдужі ознайомляться з історією та нинішньою діяльністю МТЗТ «SOS» та СВЖ «Природа над усе!», дізнаються про актуальні питання зоозахисного руху в Україні.

Буде проведено благодійний розпродаж книги Анжеліки Комарової та Олега Андроса «Територія духу», книги поезій Єви Шателей «Людное место» та збірки фантастики Олега Андроса «Тут побували люди». На вас чекають також цікаві сувеніри та ексклюзивні іграшки із Швейцарії. Купивши їх, ви підтримаєте 1500 собак та 200 котів, які мешкають зараз у притулку «SOS».

Зоозахисні та природоохоронні ініціативи підтримає Ігор Рудь, засновник гурту «Несамостійний друг», котрий 2 липня презентуватиме дебютне відео гурту на пісню «Сором продається за валюту» та дебютний альбом «Ремонт культури» (2010).

Також на Екомайданчику в п’ятницю, 2 липня, о 10:00 активіст СВЖ «Природа над усе!» Олег Андрос прочитає лекцію про соціальну та глибинну екологію.

 Про МТЗТ «SOS»

МТЗТ «SOS» проводить кампанію за те, щоб Україна приєдналася до міжнародного руху на захист тварин від жорстокого поводження. Бо, незважаючи на те, що Україна є членом Ради Європи, в сфері захисту тварин вона продовжує залишатися далеко позаду цивілізованих країн, традиційно застосовуючи негуманні жорстокі методи щодо безпритульних тварин.

Товариство від 1995 року є членом Всесвітнього товариства захисту тварин, Британського товариства, що виступає проти жорстокого ставлення до тварин, тісно співпрацює з Фундацією Бріжит Бардо та організаціями з захисту тварин Великобританії, Австрії, Німеччини та Швейцарії.

 

Про Спілку вільних журналістів «Природа над усе!»

Спілка вільних журналістів «Природа над усе!» створена у 2008 році київськими журналістами та письменниками. Наша мета - популяризація ідей біоцентризму, прав тварин, глибинної та соціальної екології. Ми виступаємо проти усіх форм соціальної та расової дискримінації, проти приватновласницького руйнування довкілля, а також проти пригнічення людством усіх інших видів живого на Землі.

На «Трипільському колі» будуть представлені перші книги СВЖ «Природа над усе!», видані на кошти самих активістів.


Про гурт «Несамостійний друг»

 Гурт «Несамостійний друг» («Dependent friend») (Київ). Стиль - незалежний рок, синтпоп, акустичний рок. Склад: Ігор Рудь (гітара, вокал), Олег Андрос (блок-флейта), решта – сесійні музиканти. Гурт дебютував на екологічному фестивалі «День Землі-2010» (Київ) у квітні 2010 р. та узяв участь у заходах громадської ініціативи проти забудови історичного центру Києва «Мистецька платформа» (червень 2010 р.).

Посилання на аудіо в Інтернеті: http://www.myspace.com/dependentfriend

Дебютний альбом «Ремонт культури» доступний для скачування тут.

Дивитися «Сором продається за валюту» на YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=fvBgn2him-M

 

 



Додаткові матеріали

29.06.2010|11:47|Події
Літературні заходи на «Трипільському колі»
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери