Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Фестивалі

Події

22.04.2010|14:46|Буквоїд

У Петербурзі відкрився V Міжнародний книжковий салон

22 квітня у Санкт-Петербурзі стартував V Міжнародний книжковий салон. Упродовж чотирьох днів у павільйоні 7 виставкового комплексу «Ленекспо» будуть збиратися як професіонали книжкової галузі, так і аматори книги і читання.

За словами генерального директора «Ленекспо» Сергія Алексєєва, у порівнянні з минулим роком площа виставки збільшилася на 40%, а число її учасників - на 10%. Цьогоріч на салоні представлені стенди понад 300 компаній з Росії, країн ближнього і далекого зарубіжжя, у тому числі близько 130 видавничих підприємств з Петербурга.

У програмі салону заплановано понад 200 подій, призначених як для професіоналів, так і для шанувальників книги: зустрічі з письменниками, автограф-сесії, презентації книжкових новинок, концерти, «круглі столи» і дискусії.

Головна подія - Міжнародний письменницький форум, організований Російським книжковим союзом і міжнародною асоціацією «Жива класика». Форум, який буде презентований у рамках салону, у майбутньому має стати майданчиком для обговорення важливих питань сучасної літератури усіма учасниками видавничого процесу. У цьому році на обговорення виносяться такі теми, як «Просування російської літератури за кордоном» і «Видавничі програми благодійних фондів».

Значна частина програми повинна була бути присвячена Року Франції в Росії, проте багато учасників заходів до Петербурга не дісталися у зв´язку з відміною авіарейсів в Європі через виверження ісландського вулкана. Також виявилася серйозно скорегована програма, організована Німецьким культурним центром ім. Гете. Семінари та майстер-класи за участю гостей з Німеччини скасовані, оскільки доповідачі не змогли вчасно приїхати до Росії.

Інформація: Pro-books.ru



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери