Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

20.03.2019|14:50|Буквоїд

Ірина Лазуткіна презентує «Єнотик Бо та повітряна куля» у Львові

23 березня, у суботу, у Львівській копальні кави (площа Ринок, 10) Ірина Лазуткіна розповість про те, як її захоплення польотами на повітряних кулях переросло у натхненну історію для дітей. Модеруватиме зустріч – Наталка Малетич. Початок о 13:00.

«Навчання у школі пілотів – це шалений драйв, щоразу неповторні враження та пригоди, якими хочеться поділитися. Саме там, серед безлічі повітряних куль, що збираються в небо, починалася історія про єнотика Бо. А зараз маленький повітроплавець із великою мрією вже готовий розповісти найцікавіше про дружбу на землі та під хмарами. Приходьте слухати!», - розповідає авторка.

«Єнотик Бо та повітряна куля» – це історія для дітей про те, що дуже важливо мати свою мрію та йти до її реалізації. Головний герой книжки – Єнотик Бо мріяв навчитися літати на повітряній кулі. Та спершу він намалював свою мрію. Велетенську повітряну кулю, якою він керує сам, а з його наплічника визирає кротик Ом. Чи встигнуть друзі повернутися до початку «Монгольф’єрії», чи пробачить єнотикові вчитель Ас, чи вдасться Бо подарувати рожеву хмаринку подрузі Аї? Читайте про захопливі пригоди повітроплавців і дізнаєтеся про все.

Ірина Лазуткіна – журналістка, дитяча письменниця. Закінчила Київський національний університет ім. Грінченка. Навчалася у школі пілотів Київського повітроплавного товариства та була членкинею льотного екіпажу на Чемпіонаті України з повітроплавання. Працювала кореспонденткою на телебаченні і головною редакторкою часопису «Я - повітроплавець». Учасниця поетичних фестивалів «Трипільське коло», «Йогансен fest», «Terra poeticа», «Київські лаври». Фіналістка літературного конкурсу «Dictum». Лауреатка гран-прі фестивалю буктрейлерів «Book fashion» за найкращий сценарій.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери