Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

06.01.2012|16:29|Буквоїд

Дара Корній і Міла Іванцова презентують нові книжки

12 січня о 18.00 у книгарні «Є» (Київ, вул. Лисенка, 3) відбудеться презентація книжок Дари Корній «Тому що ти є» та Міли Іванцової «Ключі від ліфта».

Сюжет нового роману Міли Іванцової розгортається навколо загадкових ключів від долі, які потрапляють до рук головних героїв-друзів від вуличної провидиці. Один ключ - від щасливої, інший - від пропащої. Друзі з дитинства ділили все навпіл, тому вирішують розіграти в «російську рулетку» шанс на нове життя. Кнопка ліфта у двох різних під´їздах увімкне механізм їхніх пригод, - аж раптом світло згасне, а поруч опиниться фатальна жінка - для кожного своя. Жінки теж виявляться подругами, проте дружать вони не з дитинства, а з моменту знайомства у закордонному борделі. Лише диво допомогло дівчатам утекти на батьківщину, і тепер доля розпорядилася ключами від їхнього щастя на власний розсуд і віддала їх до рук двох молодих чоловіків.

Авторка передмови до роману «Ключі від ліфта», письменниця та журналістка Ірен Роздобудько: «Усі чотири долі головних героїв несподівано переплітаються в мить, коли зупиняються ліфти... Це, власне, і стає рушійною силою сюжету книжки. Кожен, безумовно, побачить в романі щось своє. Але неодмінно зачепить читача думка про ті символічні ключі, які можуть змінити твою долю або лишитися невикористаними».

Дару Корній читає молодь - та, що ще вчора не уявляла свого життя без сутінкової саги Стефані Майєр...
Її читають письменники - Люко Дашвар, Світлана Пиркало, Міла Іванцова...
І третя премія Всеукраїнського конкурсу романів, п´єс, кіносценаріїв та пісенної лірики про кохання «Коронація слова-2010» - аж ніяк не межа літературних можливостей володарки звання «Дебют року» Дари Корній!

Про роман «Тому що ти є»: Перед лицем справжнього кохання навіть суворий поганський Числобог може перетворитися на такого собі Амура! Є жінка, життя якої добігає кінця. Є чоловік, для якого вона і є життя. І є кімната номер ∞, з якої їхнє життя почнеться спочатку, майже спочатку...

Інформація: Книгарня «Є»



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери