Головна\Події\Зустрічі

Події

20.01.2012|14:55|Буквоїд

Леонід Ушкалов та Оксана Забужко подискутують про плоди читання

«Плоди читання» – саме таку назву має літературна дискусія, яку 3 лютого о 19.00 проведуть у столичному Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6, синя зала) літературознавець Леонід Ушкалов та письменниця Оксана Забужко

Приводом для дискусії стала нова книжка професора Ушкалова «Від бароко до постмодерну», яка вийшла в серії «De profundis» видавництва «Грані-Т».

Двоє відомих українських інтелектуалів подискутують про героїв книжки «Від бароко до постмодерну» (Мелетія Смотрицького, Григорія Сковороду, Тараса Шевченка, Григорія Квітку-Основ´яненка, Павла Тичину, Максима Рильського), бароко, романтизм, реалізм, модернізм, тілесність, український «іконостас», а також спробують відповісти на питання, що таке література, філософія, історія української літератури і навіщо вони потрібні.
Свої літературні запитання Леонідові Ушкалову та Оксані Забужко можна буде задати під час дискусії або ж напередодні на спеціальній сторінці у facebook. Автори найцікавіших запитань отримають у подарунок від «Граней-Т» добірку книжок із серії «De profundis».

Запрошення на захід можна отримати в Будинку кіно, офісі видавництва «Грані-Т» або безпосередньо перед презентацією

Інформація: «Грані-Т»

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери