Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Зустрічі

Події

16.12.2009|17:03|Буквоїд

Соціальний проект «Даруй радість». Зустріч з дітьми в центрі соціальної опіки «Отчий дім»

Вчора Клуб ділових жінок «Модус Вівенді», книжковий магазин «Читайка» та видавництво «Грані-Т» відвідали центр соціальної опіки «Отчий дім» (с. Петровське, Київська область) у рамках соціального проекту «Даруй радість».

До проекту долучилися і українські письменники, автори видавництва «Грані-Т»: Наталія Шевченко, Андрій Кокотюха та подружжя Наталія та Валерій Лапікури.

У центрі соціальної опіки перебувають діти-сироти, безпритульні  та ті, що залишилися без батьківської опіки. Тут діти проходять комплексну (духовну, медичну, педагогічну, соціальну та психологічну) реабілітацію.

Діти дуже цікаво провели час. Вони мали змогу  поспілкуватися з авторами, придумати героїв та казки, намалювати ілюстрації до своїх історій. Усі  отримали у подарунок книги та солодощі.

Президент клуба ділових жінок «Модус Вівенді» Євгенія Губська:
«Нам дуже приємно, що сьогодні зібралися усі ті, кому не байдужий дитячий світ. Хочемо побажати, вам, дітки, завжди бути веселими, щасливими та розумними. Ви творці своєї долі, все у ваших руках».

Директор книжкового магазину «Читайка» Андрій Клочко: «Все, що сьогодні тут відбувається, усе це маленьке свято – це лише частинка вашого життя. Ми – ваші друзі, ми завжди готові допомагати вам у ваших починаннях. Ростіть, насолоджуйтесь життям та  читайте!»

Директор відділу реклами та зв’язків з громадськістю видавництва «Грані-Т» Пархоменко Леся: «Дуже рада, сьогодні знаходитися тут, серед усміхнених дітей та дорослих. Серед тих, хто займається такою потрібною справою – допомогою дітям. Хочеться, щоб свято було щодня, а особливо у дітей. Можу сказати одне, щоб свято ніколи на закінчувалося – читайте. Поринайте у інший казковий світ і насолоджуйтеся ним».

Інформація: Грані-Т



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери