Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Культура

Події

06.03.2011|18:02|Буквоїд

Анжеліка Рудницька провела майстер-клас для Мухарського, Собчука. Силантьєва, Ксенофонтова

Напередодні свята 8-го Березня Анжеліка Рудницька за підтримки ТМ Raffaello провела незвичайний майстер-клас з флористики для зіркових чоловіків України.

Непередбачувані сюрпризи таємно від своїх половинок творили плавець Денис Силантьєв, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, композитор і продюсер Олександр Ксенофонтов, дизайнер Олександр Гапчук, актори Антін Мухарський та Віталій Борисюк, цирковий діяч Микола Кобзов.

«Не секрет, що вигадати романтичний та несподіваний  подарунок коханій, з якою знайомий не перший день, важко. Але можливо! - Стверджує відома співачка і художниця Анжеліка Рудницька. – У своїх майстер-класах я неодноразово експериментувала, створюючи власними руками етнічні речі: писанки, різдвяних солом’яних ангелів, розписні пряники. Тепер я вирішила навчити створювати подарунки власноруч наших зіркових чоловіків!»

Майстер-клас відбувався у надзвичайно святковій обстановці – у торговому центрі «Караван» флористи створили казкове диво – величезну білу кулю із 10 тисяч білих хризантем розміром 2х3 метри.

«Кожна жінка на 8 березня очікує на щирі почуття та  романтичні подарунки. А що може бути романтичніше за ніжні білі квіти та Raffaello? Звідси і виникла ідея об’єднати ці два поняття та створити надзвичайно романтичну квіткову інсталяцію. – розповідає груп бренд-менеджер ТМ Raffaello Юлія Гупало. -  Завдяки квітам ми змогли відтворити вишуканість та легкість нашої квіткової Raffaello».

«Коли я побачила цю велетенську ікебану, - ділиться враженнями натхненниця акції Анжеліка, -  мені одразу захотілося її обійняти і вдихати аромат моїх улюблених квітів. А кожен відвідувач «Каравану» намагався хоча б легенько торкнутися цього дива!

Настрій справді був святковий. Відомі романтики українського бомонду, після численних інтерв’ю, завзято взялися за роботу. Під чуйним керівництвом Анжеліки Рудницької та  флориста Олесі Зайкової вони відтворили маленьку копію унікальної 2-х метрової квіткової інсталяції.

В процесі створення романтичного подарунку, зірки настільки надихнулися процесом, що несподівано для себе ділилися своїми спогадами про період залицяння до, тоді ще, майбутніх дружин і сімейними таємницями. Романтичні вечері, приготування улюблених вишуканих страв, несподівані оригінальні подарунки…

 Видатний спортсмен, плавець, олімпійський чемпіон Денис Силантьєв зізнався у коханні до дружини Інни на весь світ – саме їй він присвятив свою перемогу на Олімпіаді. Олег Собчук, коли пише свої ліричні пісні, завжди знаходить натхнення в своїй дружині Марії, яку навіть зняв в одному зі своїх кліпів. До речі, Олегу довелося піти зі шкільного свята своєї доньки, щоб потрапити  на наш флористичний урок. Та сподіваємося, дружина з донькою його вибачили, побачивши казково гарну ікебану. Актор і співак Віталій Борисюк, в емоційно-піднесеному настрої розпочав наспівувати романтичну українську народну пісню на честь своєї коханої дружини Ольги Сумської і порадив чоловікам 8 березня взяти на себе усі хатні обов’язки й створити жінкам  справжнє свято. Микола Кобзов, взагалі надихнувся композицією і творчою атмосферою так, що вирішив на восьме березня зробити вдруге пропозицію своїй дружині Марині, з якою, до речі, вони вже мають двох дітей. Колись вони одружилися, але весілля так і не відгуляли. Микола вирішив виправити цю життєву хибу і запросив усіх присутніх на майбутнє весілля. Олександр Ксенофонтов поділився з нами майже інтимною подробицею – перший букет Руслані він подарував теж із білих квітів. Правда, то були конвалії. З того часу, конвалії надихають нашу гордість Руслану на справжні подвиги. Саме вона подарувала Україні й чоловікові свою перемогу на «Євробаченні». Олександр Гапчук теж шукає натхнення для своїх нових колекцій у родині, а дружину Юлію любить дивувати екзотичними подарунками. Наприклад, якось Сашко створив такий складний ескіз ексклюзивної прикраси з ім’ям коханої, що ювелірам довелося вигадувати нові технології для втілення романтичного подарунка. Найпершим завершив створення композиції Антін Мухарський, пояснивши, що у нього велика сім’я, завжди багато роботи, тому всі процеси мають бути максимально оптимізовані. До речі, його знайомство зі Сніжаною Єгоровою почалося з того, що Антін запитав: «Я хочу мати з тобою дітей. Ти згодна?» Як відповіла Сніжана відомо усій країні. Адже пара виховує чотирьох чудових діток!

Крім того, всі запрошені чоловіки,  в один голос заявили, що саме 8-го березня, вони стають чарівниками та виконують всі забаганки свої коханих дружин. І це ще один приклад того, щоб й у шлюбі можна і треба завжди знаходити романтику! Чудово, якщо усі чоловіки намагатимуться це робити не лише одного березневого дня.

Квіткова інсталяція Raffaello буде знаходиться в ТЦ КАРАВАН до 8 березня, так що кожен бажаючий зможе помилуватися подарунком ТМ Raffaello для всіх жінок.

-  Найскладніше у цьому майстер-класі, - підсумовує натхненниця акції Анжеліка Рудницька, -  було знайти час, який би влаштував надзвичайно зайнятих чоловіків. А от натхнення їм не позичати.

Інформація: МА «Територія А»



Додаткові матеріали

06.01.2010|07:30|Події
Обличчя літературної України-2009 (ФОТО)
27.05.2009|07:41|Події
Анжеліка Рудницька презентує свою книгу «Пристрасна траса до щастя»
01.06.2009|10:40|Події
Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман
27.02.2009|10:30|Події
Анжеліка Рудницька закрутила роман
12.06.2009|07:03|Новинки
Анжеліка Рудницька. «Пристрасна траса до щастя»
10.04.2009|08:06|Re:цензії
Анжеліка Рудницька: «Рекомендую мій перший жіночий любовний роман із робочою назвою «Чорна траса до щастя»
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери