Головна\Події\Презентації

Події

27.05.2009|07:41|Буквоїд

Анжеліка Рудницька презентує свою книгу «Пристрасна траса до щастя»

31 травня в Українському Домі (м. Київ, Європейська площа, 1) о 13.00 відбудеться презентація першого любовного роману відомої співачки та художниці Анжеліки Рудницької «Пристрасна траса до щастя».

Головна героїня роману, Аліна, приїздить з провінційного містечка до столиці і мріє стати телеведучою. Колись і сама Анжеліка з тією ж метою переїхала з Рівного до Києва... Про інші автобіографічні моменти роману можна дізнатися на прес-конференції.

  - Книжка починається зі сцени згвалтування головної героїні. Вона вагітніє, але дитину вирішує лишити. Потім розчаровується у коханому, адже той виявляється звичайнісіньким ловеласом, який порозважався з наївною провінційною дівчинкою. Проте, завершиться книжка хеппі-ендом, - запевняє Анжеліка Рудницька. – Почала писати роман, аби вийти з депресії. Тому та частина, де багато негативних емоцій, страждань - народилася легко і швидко. Потім настав час мирити усіх героїв. Довго не могла змусити себе писати про щось гарне. Врешті вирішила: якщо зумію владнати усе в житті своєї героїні, то налагодиться все і в моєму власному. Тепер от чекаю.

«Пристрасну трасу до щастя»видала «Літературна агенція сестер Демських». Ця книжка започаткувала серію «Романи відомих жінок».

«Літературна агенція сестер Демських» створена у січні 2009 року на базі проекту «Жіночий любовний роман». Завданням цього проекту є формування ідеї нової жінки, сповненої самоповаги та людської гідності, здатної відстоювати свої права. Жінки, яка за власним бажанням, може бути успішним політиком, бізнесменом, науковцем, матір´ю багатодітної родини. Жінки коханої! Реалізація задуму бачилася через створення якісно нового простору жіночої розважальної культури в основі якої лежить жіноча розважальна література, шляхом написання й видання серії любовних жіночих романів українською мовою.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери