Головна\Події\Книжковий ринок

Події

27.10.2009|20:28|Буквоїд

«Книга.ua» повернеться після виборів, - запевняє Марина Бондаренко

24 жовтня в ефірі Першого телеканалу востаннє вийшла програма «Книга.ua». Цю інформацію підтвердила прес-служба каналу і сама автор, ведуча і керівник проекту Марина Бондаренко. Але уточнила: «Востаннє в цьому році».

«Інформація про те, що керівництво Першого закрило «Книгу. ua » - неправдива. «Книга. ua » обов’язково буде ефірі Першого. Але об’єктивно сьогодні велика увага сконцентрована на виборах Президента України. Керівництво телекомпанії призначило мене шеф-редактором нового політичного ток-шоу, яке стартує на Першому з 15 листопада. Це буде складна за форматом щотижнева двогодинна програма в прямому ефірі. Її підготовка потребує чимало зусиль і часу. Окрім того я відповідаю за організацію виступів кандидатів на пост Президента України, теледебатів. З мене також ніхто не знімав обов’язків директора об’єднання громадсько-політичних програм НТКУ, в рамках якого нині виходить 12 циклових програм. Тому сьогодні я там, де потрібна каналу. Проте я гарантую – книга не зникне з ефіру Першого телеканалу. Я застосую «адмінресурс» і через проекти об’єднання - такі, як «Культурний фронт», «Життя триває», «Легко бути жінкою», «Експерти дозвілля», - ця тема звучатиме. По закінченні ж виборів я повернусь до того, що люблю, - до своєї «Книги.ua», - сказала Марина Бондаренко.

Довідка «Буквоїда»:

Щотижнева програма «Книга.ua» з’явилась на Першому національному телеканалі 1 вересня 2007 року. Відтоді в ефір вийшло 89  її випусків. Програма популяризує українську книгу і є єдиною тематичною телепрограмою в національному ефірі.

Фото:  www.day.kiev.ua  



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери