Re: цензії
- 11.12.2025|Ольга Мхитарян, кандидат педагогічних наукПривабливо, цікаво, пізнавально
- 08.12.2025|Василь КузанКрик відчаю
- 02.12.2025|Василь КузанНі краплі лукавства
- 27.11.2025|Василь КузанNobilis sapientia
- 27.11.2025|Віталій ОгієнкоРозсекречені архіви
- 24.11.2025|Наталія Богданець-Білоскаленко, доктор педагогічних наук, професор«Казки навиворіт»: Майстерне переосмислення народної мудрості для сучасної дитини
- 23.11.2025|Ігор ЗіньчукСвітло, як стиль життя
- 21.11.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наукСвітлотіні свободи
- 18.11.2025|Ігор ЧорнийУ мерехтінні зірки Алатир
- 17.11.2025|Ігор ЗіньчукТемні закутки минулого
Видавничі новинки
- Олександр Скрипник. «НКВД/КГБ проти української еміграції. Розсекречені архіви»Історія/Культура | Буквоїд
- Анатолій Амелін, Сергій Гайдайчук, Євгеній Астахов. «Візія України 2035»Книги | Буквоїд
- Дебра Сільверман. «Я не вірю в астрологію. Зоряна мудрість, яка змінює життя»Книги | Буквоїд
- Наомі Вільямс. «Пацієнтка Х, або Жінка з палати №9»Проза | Буквоїд
- Христина Лукащук. «Мова речей»Проза | Буквоїд
- Наталія Терамае. «Іммігрантка»Проза | Буквоїд
- Надія Гуменюк. "Як черепаха в чаплі чаювала"Дитяча книга | Буквоїд
- «У сяйві золотого півмісяця»: перше в Україні дослідження тюркеріКниги | Буквоїд
- «Основи» видадуть нову велику фотокнигу Євгена Нікіфорова про українські мозаїки радянського періодуФотоальбоми | Буквоїд
- Алла Рогашко. "Містеріум"Проза | Буквоїд
Літературний дайджест
Руслан Сєнічкін на презентації своєї книжки порівняв себе із Вінні Пухом
17 грудня на "Різдвяному Арсеналі" телеведучий Руслан Сєнічкін презентував свою першу кулінарну книгу "Сніданки".
Розмістив у ній рецепти вітамінних сніданків.
"У книзі зібрали рецепти наших глядачів, дописувачів і людей, які раніше були успішними кулінарами. Всі рецепти перевіряв особисто. Їх не тільки готував, а й куштував. Вони з першого разу виходили у мене смачними. Страви за цими рецептами вдасться приготувати навіть людині, яка раніше ніколи не готувала", - сказав Руслан Сєнічкін.
Руслан Сєнічкін почав готувати у ефірі ранкової програми "Сніданок" на каналі "1+1". До того взагалі не порався біля плити.
"Коли вперше готував яєчню, вона перетворилася на вугілля, у свої перші пироги взагалі забув покласти начинку, а у перший суп вкинув забагато вермішелі і він перетворився на білу киселеву масу. Тепер вважаю себе досвідченим кухарем. Можу приготувати багато смачних і корисних страв. Ведучі Людмила Барбір і Марина Леончук, які зі мною працюють, - дуже стрункі і худенькі. Поряд із ними почуваю себе Вінні Пухом. Але ніколи не шкодував про те, що не сидів на дієтах. Якби робив це, то ніколи б скуштував усі ті смачні страви, які готую в ефірі", - поділився Руслан Сєнічкін.
"Сюжет про приготування якоїсь страви тривають 3-3,5 хвилини. Щоб зробити цей ролик потрібно не менше двох годин", - додав він.
Також Руслан Сєнічкін зізнався, що ніколи не снідає і любить експериментувати на кухні.
"Перед ефіром в мене немає апетиту. Це погано, бо сніданок - це старт для всього організму. Їм вже після ефіру - якийсь салатик чи картопельку. Часто щось змінюю у рецептах і додаю якісь свої інгредієнти. Знаю вже багато секретів. Буряк завжди зафарбовує інші інгредієнти салатів у свій колір. Щоб цього не сталося, потертий буряк слід скропити оливкою олією і вже потім викладати у салат. Олія не дасть буряку фарбувати інші продукти у його колір", - сказав ведучий.
Книжку Сєнічкіна має 194 сторінки. На "Різдвяному Арсеналі" продавали за 160 гривень.
Світлана КОРЖЕНКО
Коментарі
Останні події
- 11.12.2025|20:26Книга року ВВС 2025 оголосила переможців
- 09.12.2025|14:38Премія імені Юрія Шевельова 2025: Оголошено імена фіналістів та володарки Спецвідзнаки Капітули
- 02.12.2025|10:33Поетичний вечір у Києві: «Цієї ночі сніг упав» і теплі зимові вірші
- 27.11.2025|14:32«Хто навчив тебе так брехати?»: у Луцьку презентують дві книжки про гнів, травму й силу історій
- 24.11.2025|14:50Коли архітектура, дизайн і книги говорять однією мовою: вечір «Мода шаблонів» у TSUM Loft
- 17.11.2025|15:32«Основи» готують до друку «Бард і його світ: як Шекспір став Шекспіром» Стівена Ґрінблатта
- 17.11.2025|10:29Для тих, хто живе словом
- 17.11.2025|10:25У «Видавництві 21» вийшла друком збірка пʼєс сучасного класика Володимира Діброви
- 16.11.2025|10:55У Києві провели акцію «Порожні стільці» на підтримку незаконно ув’язнених, полонених та зниклих безвісти журналістів та митців
- 13.11.2025|11:20Фініш! Макс Кідрук завершив роботу над романом «Колапс»
