Re: цензії

20.11.2024|Михайло Жайворон
Слова, яких вимагав світ
19.11.2024|Тетяна Дігай, Тернопіль
Поети завжди матимуть багато роботи
19.11.2024|Олександра Малаш, кандидатка філологічних наук, письменниця, перекладачка, книжкова оглядачка
Часом те, що неправильно — найкращий вибір
18.11.2024|Віктор Вербич
Подзвін у сьогодення: художній екскурс у чотирнадцяте століття
17.11.2024|Василь Пазинич, фізик-математик, член НСПУ, м. Суми
Діалоги про історію України, написану в драматичних поемах, к нотатках на полях
Розворушімо вулик
11.11.2024|Володимир Гладишев, професор, Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
«Але ми є! І Україні бути!»
11.11.2024|Ігор Фарина, член НСПУ
Побачило серце сучасніть через минуле
10.11.2024|Віктор Вербич
Світ, зітканий з непроминального світла
10.11.2024|Євгенія Юрченко
І дивитися в приціл сльози планета

Літературний дайджест

22.03.2014|21:32|"Эксмо"

Юлия Высоцкая. «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису»

Можно ли кулинарную книгу читать как самый увлекательный приключенческий роман? Можно, если это новая книга Юлии Высоцкой.

«Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» - не просто сборник рецептов, а настоящее гастрономическое путешествие длиной в 17 лет. В эту книгу Юлия вложила всю свою любовь к Италии, ее культуре, традициям, людям и знаменитой на весь мир итальянской кухне.

Книга построена необычным образом. Это действительно полноценный кулинарный путеводитель по Италии. Юлия щедро делится адресами своих любимых мест, рассказывает об особенностях тех или иных блюд, об их истории и традициях приготовления. Книга иллюстрирована яркими красочными фотографиями блюд, а также фотографиями из личного архива Высоцкой. Каждый рецепт в книге предваряет мини-вступление, в котором автор делится любопытными подробностями и полезными советами.

Можно ли приготовить тирамису с тыквой? Как не пропустить ключевой момент в приготовлении мороженого? В каком итальянском городе готовят самую вкусную лазанью? Как варить фасоль так, чтобы она превратилась в самостоятельное ароматное и вкусное блюдо? Стоит ли повторить на своей кухне произведение поваров из Ливорно – рыбный суп? Как сделать песто из орехов и запеченного сладкого перца? Как определить качество маскарпоне? В книге «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» содержится немало сюрпризов.

Увлекательный гастрономический путеводитель и кулинарная книга в одном флаконе – не пропустите новый проект Юлии Высоцкой!

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

28.11.2024|14:49
Видавництво Старого Лева спільно з Talents for Ukraine запускають серію подій "Читати. Говорити"
27.11.2024|12:11
"Книгарня "Є" відновлює тури для письменників: дебютні авторки-фантастки вирушають у подорож Україною
21.11.2024|18:39
Олександр Гаврош: "Фортель і Мімі" – це книжка про любов у різних проявах
19.11.2024|10:42
Стартував прийом заявок на щорічну премію «Своя Полиця»
19.11.2024|10:38
Поезія і проза у творчості Теодозії Зарівної та Людмили Таран
11.11.2024|19:27
15 листопада у Києві проведуть акцію «Порожні стільці»
11.11.2024|19:20
Понад 50 подій, 5 сцен, більше 100 учасників з України, Польщі, Литви та Хорватії: яким був перший Міжнародний фестиваль «Земля Поетів»
11.11.2024|11:21
“Основи” вперше видають в оригіналі “Катерину” Шевченка з акварелями Миколи Толмачева
09.11.2024|16:29
«Про секс та інші запитання, які цікавлять підлітків» — книжка для сміливих розмов від авторки блогу «У Трусах» Анастасії Забели
09.11.2024|16:23
Відкриття 76-ої "Книгарні "Є": перша книгарня мережі в Олександрії


Партнери