
Re: цензії
- 14.09.2025|Тетяна Колядинська, м. ДніпроЗа якими правилами “грали” радянські засоби масової інформації
- 03.09.2025|Ольга Шаф, м. Дніпро«Був на рідній землі…»
- 02.09.2025|Віктор ВербичКнига долі Федора Литвинюка: ціна вибору
- 01.09.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ, м. СумиОдухотворений мегавулкан мезозойської ери
- 25.08.2025|Ярослав ПоліщукШалений вертеп
- 25.08.2025|Ігор ЗіньчукПравди мало не буває
- 18.08.2025|Володимир Гладишев«НЕМОВ СТОЛІТЬ НЕБАЧЕНИХ ВЕСНА – ПЕРЕД ОЧИМА СХОДИТЬ УКРАЇНА»
- 12.08.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськПолтавська хоку-центричність
- 07.08.2025|Ігор ЧорнийРоки минають за роками…
- 06.08.2025|Ярослав ПоліщукСнити про щастя
Видавничі новинки
- Христина Лукащук. «Мова речей»Проза | Буквоїд
- Наталія Терамае. «Іммігрантка»Проза | Буквоїд
- Надія Гуменюк. "Як черепаха в чаплі чаювала"Дитяча книга | Буквоїд
- «У сяйві золотого півмісяця»: перше в Україні дослідження тюркеріКниги | Буквоїд
- «Основи» видадуть нову велику фотокнигу Євгена Нікіфорова про українські мозаїки радянського періодуФотоальбоми | Буквоїд
- Алла Рогашко. "Містеріум"Проза | Буквоїд
- Сергій Фурса. «Протистояння»Проза | Буквоїд
- Мар’яна Копачинська. «Княгиня Пітьми»Книги | Буквоїд
- "Моя погана дівчинка - це моя частина"Книги | Володимир Гладишев, професор, Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
- Джон Ґвінн. "Лють Богів"Проза | Буквоїд
Літературний дайджест
Юлия Высоцкая. «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису»
Можно ли кулинарную книгу читать как самый увлекательный приключенческий роман? Можно, если это новая книга Юлии Высоцкой.
«Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» - не просто сборник рецептов, а настоящее гастрономическое путешествие длиной в 17 лет. В эту книгу Юлия вложила всю свою любовь к Италии, ее культуре, традициям, людям и знаменитой на весь мир итальянской кухне.
Книга построена необычным образом. Это действительно полноценный кулинарный путеводитель по Италии. Юлия щедро делится адресами своих любимых мест, рассказывает об особенностях тех или иных блюд, об их истории и традициях приготовления. Книга иллюстрирована яркими красочными фотографиями блюд, а также фотографиями из личного архива Высоцкой. Каждый рецепт в книге предваряет мини-вступление, в котором автор делится любопытными подробностями и полезными советами.
Можно ли приготовить тирамису с тыквой? Как не пропустить ключевой момент в приготовлении мороженого? В каком итальянском городе готовят самую вкусную лазанью? Как варить фасоль так, чтобы она превратилась в самостоятельное ароматное и вкусное блюдо? Стоит ли повторить на своей кухне произведение поваров из Ливорно – рыбный суп? Как сделать песто из орехов и запеченного сладкого перца? Как определить качество маскарпоне? В книге «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» содержится немало сюрпризов.
Увлекательный гастрономический путеводитель и кулинарная книга в одном флаконе – не пропустите новый проект Юлии Высоцкой!
Коментарі
Останні події
- 11.09.2025|19:25Тімоті Снайдер отримав Премію Стуса-2025
- 10.09.2025|19:24Юліан Тамаш: «Я давно змирився з тим, що руснаків не буде…»
- 08.09.2025|19:3211 вересня стане відомим імʼя лауреата Премії імені Василя Стуса 2025 року
- 08.09.2025|19:29Фестиваль TRANSLATORIUM оголосив повну програму подій у 2025 році
- 08.09.2025|19:16В Україні з’явилася нова культурна аґенція “Терени”
- 03.09.2025|11:59Український ПЕН оголошує конкурс на здобуття Премії Шевельова за 2025 р
- 03.09.2025|11:53У Луцьку — прем’єра вистави «Хованка» за п’єсою іспанського драматурга
- 03.09.2025|11:49Літагенція OVO офіційно представлятиме Україну на Світовому чемпіонаті з поетичного слему
- 02.09.2025|19:05«Пам’ять дисгармонійна» у «Приватній колекції»
- 27.08.2025|18:44Оголошено ім’я лауреата Міжнародної премії імені Івана Франка-2025