
Re: цензії
- 27.06.2025|Ірина Фотуйма"Конні не винні" або Хроніка одного щастя
- 26.06.2025|Михайло ЖайворонЖитомирський текст Петра Білоуса
- 25.06.2025|Віктор ВербичПро що промовляють «Вартові руїни» Оксани Забужко
- 25.06.2025|Ігор ЗіньчукБажання вижити
- 22.06.2025|Володимир ДаниленкоКазка Галини Пагутяк «Юрчик-Змієборець» як алегорія про війну, в якій ми живемо
- 17.06.2025|Ігор ЧорнийОбгорнена сумом смертельним душа моя
- 13.06.2025|Тетяна Качак, літературознавиця, докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету імені Василя СтефаникаЗвичайний читач, який став незвичайним поетом
- 12.06.2025|Ігор Зіньчук«Європейський міст» для України
- 07.06.2025|Ігор ЧорнийСни під час пандемії
- 03.06.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськКаміння не мовчить: контур герменевтики
Видавничі новинки
- Джон Ґвінн. "Голод Богів"Книги | Буквоїд
- Олеся Лужецька. "У тебе є ти!"Проза | Буквоїд
- Крістофер Паоліні. "Сон у морі зірок"Проза | Буквоїд
- Дженніфер Сейнт. "Електра"Книги | Буквоїд
- Павло Шикін. "Пітон та інші хлопці"Книги | Буквоїд
- Книга Анни Грувер «Вільний у полоні» — жива розмова з Ігорем Козловським, яка триває попри смертьКниги | Буквоїд
- Тесла покохав ЧорногоруКниги | Буквоїд
- Тетяна Висоцька. «Увага, ти в ефірі!»Книги | Буквоїд
- Христина Лукащук. «Насіння кмину»Книги | Буквоїд
- Тетяна Трощинська. «Любов не минає. Щоденник мами, що втратила сина»Проза | Буквоїд
Літературний дайджест
Юлия Высоцкая. «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису»
Можно ли кулинарную книгу читать как самый увлекательный приключенческий роман? Можно, если это новая книга Юлии Высоцкой.
«Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» - не просто сборник рецептов, а настоящее гастрономическое путешествие длиной в 17 лет. В эту книгу Юлия вложила всю свою любовь к Италии, ее культуре, традициям, людям и знаменитой на весь мир итальянской кухне.
Книга построена необычным образом. Это действительно полноценный кулинарный путеводитель по Италии. Юлия щедро делится адресами своих любимых мест, рассказывает об особенностях тех или иных блюд, об их истории и традициях приготовления. Книга иллюстрирована яркими красочными фотографиями блюд, а также фотографиями из личного архива Высоцкой. Каждый рецепт в книге предваряет мини-вступление, в котором автор делится любопытными подробностями и полезными советами.
Можно ли приготовить тирамису с тыквой? Как не пропустить ключевой момент в приготовлении мороженого? В каком итальянском городе готовят самую вкусную лазанью? Как варить фасоль так, чтобы она превратилась в самостоятельное ароматное и вкусное блюдо? Стоит ли повторить на своей кухне произведение поваров из Ливорно – рыбный суп? Как сделать песто из орехов и запеченного сладкого перца? Как определить качество маскарпоне? В книге «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» содержится немало сюрпризов.
Увлекательный гастрономический путеводитель и кулинарная книга в одном флаконе – не пропустите новый проект Юлии Высоцкой!
Коментарі
Останні події
- 26.06.2025|19:06Дмитро Лазуткін став лауреатом літературної премії імені Бориса Нечерди
- 26.06.2025|14:27Роман, що повертає емпатію: у Луцьку вийшла книжка Костянтина Коверзнєва
- 26.06.2025|07:43«Антологія американської поезії 1855–1925»
- 25.06.2025|13:07V Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» оголошує фокус-тему та нових учасників
- 25.06.2025|12:47Блискучі рішення для життя і роботи: українською побачив світ комікс всесвітньовідомого поведінкового економіста Дена Аріелі
- 25.06.2025|12:31«Основи» готують до друку «Стан людини» Ханни Арендт
- 25.06.2025|11:57Сьомий Тиждень швейцарського кіно відбувається у липні
- 25.06.2025|11:51Видавництво READBERRY перевидало «Чорну раду» Куліша
- 20.06.2025|10:25«На кордоні культур»: до Луцька завітає делегація митців і громадських діячів із Польщі
- 18.06.2025|19:26«Хлопчик, який бачив у темряві»: історія про дитинство, яке вчить бачити серцем