
Re: цензії
- 28.04.2025|Ігор ЗіньчукЗаборонене кохання
- 24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
- 21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мовиДжерела мови російського тоталітаризму
- 18.04.2025|Ігор ЗіньчукРоман про бібліотеку, як джерело знань
- 18.04.2025|Валентина Семеняк, письменницяЗа кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів
- 12.04.2025|Андрій СодомораІ ритмів суголосся, й ран...
- 06.04.2025|Валентина СеменякЧитаю «Фрактали» і… приміряю до себе
- 05.04.2025|Світлана Бреславська, Івано-Франківськ«Ненаситність» Віткація
- 30.03.2025|Ігор ЧорнийЛікарі й шарлатани
- 26.03.2025|Віталій КвіткаПісня завдовжки у чотири сотні сторінок
Видавничі новинки
- Петро Панч. «Голубі ешелони»Проза | Буквоїд
- Олександр Клименко. "Метапрозорість"Книги | Буквоїд
- Семенова Юлія. "Well Done"Книги | Буквоїд
- Микола Мартинюк. «Розбишацькі рими»Дитяча книга | Буквоїд
- Ніна Горик. «Дорога честі»Книги | Буквоїд
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка». 7+Дитяча книга | Буквоїд
- Мистецтво творення іміджу.Книги | Дарина Грабова
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка»Дитяча книга | Буквоїд
- Ігор Павлюк. «Торф»Книги | Буквоїд
- Вийшла антологія української художньої прози «Наша Перша світова»Книги | Іванка Когутич
Літературний дайджест
Юлия Высоцкая. «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису»
Можно ли кулинарную книгу читать как самый увлекательный приключенческий роман? Можно, если это новая книга Юлии Высоцкой.
«Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» - не просто сборник рецептов, а настоящее гастрономическое путешествие длиной в 17 лет. В эту книгу Юлия вложила всю свою любовь к Италии, ее культуре, традициям, людям и знаменитой на весь мир итальянской кухне.
Книга построена необычным образом. Это действительно полноценный кулинарный путеводитель по Италии. Юлия щедро делится адресами своих любимых мест, рассказывает об особенностях тех или иных блюд, об их истории и традициях приготовления. Книга иллюстрирована яркими красочными фотографиями блюд, а также фотографиями из личного архива Высоцкой. Каждый рецепт в книге предваряет мини-вступление, в котором автор делится любопытными подробностями и полезными советами.
Можно ли приготовить тирамису с тыквой? Как не пропустить ключевой момент в приготовлении мороженого? В каком итальянском городе готовят самую вкусную лазанью? Как варить фасоль так, чтобы она превратилась в самостоятельное ароматное и вкусное блюдо? Стоит ли повторить на своей кухне произведение поваров из Ливорно – рыбный суп? Как сделать песто из орехов и запеченного сладкого перца? Как определить качество маскарпоне? В книге «Италия. Кулинарное путешествие. В поисках тирамису» содержится немало сюрпризов.
Увлекательный гастрономический путеводитель и кулинарная книга в одном флаконе – не пропустите новый проект Юлии Высоцкой!
Коментарі
Останні події
- 06.05.2025|15:24«Читаємо ложками»: у Луцьку відбудеться перша зустріч літературно-гастрономічного клубу
- 06.05.2025|15:20Помер Валерій Шевчук
- 02.05.2025|13:48В’ятрович розкаже, як перемогли «велику вітчизняну» в Україні
- 01.05.2025|16:51V Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» оголошує старт продажу квитків та імена перших учасників
- 01.05.2025|10:38В Ужгороді презентували «гуцул-фентезі» Олександра Гавроша
- 30.04.2025|09:36Андрій Зелінський презентує нову книгу «Мапа»
- 29.04.2025|12:10Новий фільм класика італійського кіно Марко Белоккьо: історична драма «Викрадений» виходить на екрани у травні
- 29.04.2025|11:27«Основи» готують оновлене англомовне видання «Катерини» Шевченка, тепер — з перекладом Віри Річ
- 29.04.2025|11:24Що читають українці: топи продажів видавництв «Ранок» і READBERRY на «Книжковій країні»
- 29.04.2025|11:15Митці й дослідники з 5 країн зберуться в Луцьку на дводенний інтенсив EcoLab 2.0