Re: цензії

15.05.2025|Ігор Чорний
Пірнути в добу романтизму
14.05.2025|Валентина Семеняк, письменниця
Міцний сплав зримої краси строф
07.05.2025|Оксана Лозова
Те, що «струною зачіпає за живе»
07.05.2025|Віктор Вербич
Збиткування над віршами: тандем поета й художниці
07.05.2025|Ігор Чорний
Життя на картку
28.04.2025|Ігор Зіньчук
Заборонене кохання
24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій
«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Джерела мови російського тоталітаризму
18.04.2025|Ігор Зіньчук
Роман про бібліотеку, як джерело знань
18.04.2025|Валентина Семеняк, письменниця
За кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів

Літературний дайджест

Бестселлеры-2013: Карен Ле Бийон «Французские дети едят всё»

Русскоязычные родители смогут наконец познакомиться с наделавшей много шуму за рубежом книгой Карен Ле Бийон «Французские дети едят все».

В августе бестселлер выпускает в серии «Мировые родители» российское издательство «Синдбад».

Канадка по происхождению, Карен Ле Бийон с юмором рассказывает о её опыте жизни во французской провинции Бретань и о том, как можно приучить ребенка к здоровому питанию.

Это больной вопрос для современных родителей: все понимают, что свекла и рис полезнее, но накормить ребенка подчас можно только картошкой фри и печеньем. Для многих ситуация так и остается неразрешимой. Но у Карен Ле Бийон есть хорошие новости – если французские дети едят всё, ваши тоже могут!

Отметим, что выдающиеся качества маленьких французских едоков уже описала автор из США Памела Друкерман. Её книга называется «Французские дети не плюются едой», но она скорее о воспитании. Книга Ле Бийон – именно о питании. О том, как вырабатывается пищевой вкус, сколько времени формируются конкретные привычки, какие есть способы и уловки, чтобы оптимизировать и смягчить эти процессы.

Ле Бийон предлагает десять простых правил, которым, кстати, успешно следуют в её семье – после Бретани дочки писательницы трёх и семи лет от роду с удовольствием едят рыбу, шпинат, салат и морепродукты, а ведь дома в рот не брали ничего, кроме спагетти и попкорна.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

15.05.2025|10:47
Літературний конкурс малої прози імені Івана Чендея оголосив довгі списки 2025 року
14.05.2025|19:02
12-й Чілдрен Кінофест оголосив програму
14.05.2025|10:35
Аудіовистава «Повернення» — новий проєкт театру Франца Кафки про пам’ять і дружбу
14.05.2025|10:29
У Лондоні презентували проєкт української військової поезії «Збиті рими»
14.05.2025|10:05
Оливки у борщі, риба зі щавлем та водка на бузку: у Луцьку обговорювали і куштували їжу часів Гетьманщини
14.05.2025|09:57
«Основи» видають першу повну збірку фотографій з однойменної мистецької серії Саші Курмаза
09.05.2025|12:40
У Києві презентують поетичну збірку Сергія «Колоса» Мартинюка «Політика памʼяті»
09.05.2025|12:34
Вірші Грицька Чубая у виконанні акторів Львівського театру імені Франца Кафки
07.05.2025|11:45
Meridian Czernowitz видає першу поетичну книжку Юлії Паєвської (Тайри) – «Наживо»
07.05.2025|11:42
Місця та біографії, які руйнує Росія. У Києві презентують книжку «Контурні карти пам’яті»


Партнери