Re: цензії

14.05.2025|Валентина Семеняк, письменниця
Міцний сплав зримої краси строф
07.05.2025|Оксана Лозова
Те, що «струною зачіпає за живе»
07.05.2025|Віктор Вербич
Збиткування над віршами: тандем поета й художниці
07.05.2025|Ігор Чорний
Життя на картку
28.04.2025|Ігор Зіньчук
Заборонене кохання
24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій
«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Джерела мови російського тоталітаризму
18.04.2025|Ігор Зіньчук
Роман про бібліотеку, як джерело знань
18.04.2025|Валентина Семеняк, письменниця
За кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів
12.04.2025|Андрій Содомора
І ритмів суголосся, й ран...

Літературний дайджест

24.01.2012|22:43|"Эксмо"

Элла Мартино. «Кулинарные секреты итальянской мамы»

Популярный кулинарный блогер, автор блистательной антологии «Вкус Тосканы» Элла Мартино продолжает раскрывать сокровенные тайны региональной итальянской гастрономии. Новая книга автора открывает читателям доступ всвятая святых примерной итальянской хозяйки — надомашнюю кухню.

Этот уникальный экскурс стал возможен благодаря свекрови Эллы Мартино по имени Микелина, в арсенале которой скопилось столько вкуснейших фирменных кушаний, что за одну книгу и не расскажешь. Поэтому для своих «Кулинарных секретов» Элла постаралась отобрать только самые выдающиеся блюда, ингредиенты которых несложно отыскать в России. Получилось более ста семейных рецептов, многие из которых были перенесены на бумагу впервые, поскольку в домашней кухне все делается «на глазок».  

Что готовит опытная итальянская хозяйка для своих любимых домочадцев? Чем таким вкусненьким пахнет у неё на кухне? Как сделать то же самое самостоятельно? Прочитав новую книгу Эллы Мартино, вы узнаете все о том, как на итальянских кухнях готовятся базовые бульоны и супы, разнообразные мясные и овощные блюда, домашние колбасы, сыры, закуски, соусы, домашние заготовки, ликеры, сладкая выпечка, пицца, кальцоне, домашний хлеб, и, конечно же, всевозможные виды пасты: кавателли, мальтальяти, ригатони, спагетти, тальятелле, итальянские клецки ньокки, - всего и не перечислить. Удобная навигация делает работу с этой книгой вдвойне приятной: словарь терминов и два указателя - по типу продуктов и в алфавитном порядке - не дадут вам заблудиться и проведут по самым сокровенным уголкам домашней итальянской кухни. Buon appetito!



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

14.05.2025|19:02
12-й Чілдрен Кінофест оголосив програму
14.05.2025|10:35
Аудіовистава «Повернення» — новий проєкт театру Франца Кафки про пам’ять і дружбу
14.05.2025|10:29
У Лондоні презентували проєкт української військової поезії «Збиті рими»
14.05.2025|10:05
Оливки у борщі, риба зі щавлем та водка на бузку: у Луцьку обговорювали і куштували їжу часів Гетьманщини
14.05.2025|09:57
«Основи» видають першу повну збірку фотографій з однойменної мистецької серії Саші Курмаза
09.05.2025|12:40
У Києві презентують поетичну збірку Сергія «Колоса» Мартинюка «Політика памʼяті»
09.05.2025|12:34
Вірші Грицька Чубая у виконанні акторів Львівського театру імені Франца Кафки
07.05.2025|11:45
Meridian Czernowitz видає першу поетичну книжку Юлії Паєвської (Тайри) – «Наживо»
07.05.2025|11:42
Місця та біографії, які руйнує Росія. У Києві презентують книжку «Контурні карти пам’яті»
07.05.2025|11:38
У Києві відбудеться презентація книги «Усе на три літери» журналіста й військовослужбовця Дмитра Крапивенка


Партнери