Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень

Новини

15.11.2012|23:15|Буквоїд

Вибір є завжди. Книга лікаря-психіатра Тіни Берадзе

У видавництві «Український Пріоритет» побачила світ довгоочікувана для багатьох книга. Автор, відома в Україні та за її межами лікар-психіатр Тіна Берадзе, назвала її «Вибір є завжди».

І спробувала викласти в ній головний секрет успіху - жити своїм рішенням. «Виявилося, аби написати книгу, потрібно вести себе як письменник, потрібно жити життям письменника, - розповідає автор. - Хочете бути успішним бізнесменом, вам доведеться жити життям успішного бізнесмена, і не тим, яке показують по

телевізору. Працювати весь час, думати, переживати, відбиватися від перевірок, боротися з конкурентами, перепивати і недосипати. Ви вирішили для себе, що значить для вас успіх і хочете бути успішною людиною? Тоді будьте готові успішно жити».

У Тіни Берадзе величезний досвід роботи з пацієнтами в Грузії, США та Україні, причому пацієнтами непростими, як по біографії (в їх числі перші особи держав, олігархи і зірки естради та кінематографу), так і стосовно тієї проблеми, з якою їм довелося звернутися до лікаря. Але в цій книзі Доктор Тіна, як її називають пацієнти, вирішила оприлюднити те, що хвилює практично кожного з нас і про що ми соромилися запитати. А саме, як досягти успіху. Як обрати свій шлях серед багатьох можливих. Як подолати нездоланні, на перший погляд, перешкоди. І - виграти.

«Часом у мене опускалися руки. Я відчувала себе винною перед усім світом в тому, що не виконую покладених на мене обов´язків, не виправдовую чужих надій. Але саме коли мені було найважче, життя підкидало новий подарунок», - так змальовує автор свій шлях. «Неначе саме життя почало знімати перешкоди на моєму шляху, - це спостереження з власного досвіду пані Беразде. - Насправді, нічого надприродного в цьому немає. Наші успішні рішення, якщо вони прийняті правильно, несуть в собі силу природи, укладену в нашому мозку, енергію наших думок, емоцій і бажань, мудрість нашого минулого досвіду і оточуючих. Це дуже потужна енергія, яка в змозі перетворювати дійсність, перекроювати внутрішній і навколишній світ».

Насправді, книг по психології безліч. Але подібної не було досі. Тому що це - покроковий, точний і конкретний підручник, який замінює цикл відвідин особистого психотерапевта, коуча і інших фахівців. Це настільна книга кожного, у кого є хоч навіть і незначні амбіції, бажання довести, що ти в цьому світі зумів досягти визнання і успіху. Все просто, вибір дійсно є завжди - головне спочатку обрати правильну книгу.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери