Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Новини

12.03.2012|19:19|Буквоїд

Віктор Горобчук. «Велика смута». У пошуках виходу»

Книга лідера Всеукраїнського трудового руху «Солідарність» Віктора Горобчука розкриває причини політичної кризи України 2010 року.

Автор приділяє багато уваги діям влади, які привели велику країну до політичного та економічного занепаду. За 19 років в Україні ніколи не існувало народовладдя.

У книзі дається глибокий аналіз причин політичної кризи і, як наслідок, кризи державного управління.

Політичні партії - кланові угрупування, які й думки не мають про побудову держави, підпорядкування себе інтересам суспільства, а народ мають за темну масу, яку можна обдурювати, визискувати в особистих інтересах, без належної оплати праці, елементарного соціального, медичного, культурного забезпечення. У книзі розкривається механізм взаємодії кланових угруповань. Їхню роль у правовій, адміністративній, господарській сферах доводиться кваліфікувати як наскрізь корумповану й злочинну.

Віктор Горобчук дає механізми зміни системи феодальних відносин у сучасних економічних умовах на політичну систему розвитку і розквіту, в якій кожна працююча людина зможе реалізувати свій потенціал і мати гарантії безпеки свого життя та своїх дітей.

Разом із тим В.Горобчук приходить до висновку, що з рабських душ неможливо створити вільного суспільства. А тому соціальна революція не може дати результатів без більш глибокої духовної революції. Солідарність усіх чесних громадян - це шлях, який має пройти українське суспільство, якщо воно хоче жити у сильній, заможній, демократичній Україні.


Автор книги «Велика смута». У пошуках виходу» Віктор Юрійович Горобчук - голова італійського представництва Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО в Італії, лідер ВО «Загальноукраїнський трудовий рух - «Солідарність». Народився 9 серпня 1963 року в м. Бережани Тернопільської області. Освіта - політехнічний інститут за фахом інженер-технолог (1985 р.), філософський факультет Київського державного університету ім. Т.Шевченка (1993 р.).



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери