Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Події

27.07.2015|16:24|Буквоїд

Книга «Пластилінові дива» стала справжнім світовим хітом

Дитячу книгу «Пластилінові дива» від видавництва «Віват» все активніше друкують за кордоном, загальний наклад перевищив 100 тис. примірників.

Книга видавництва «Віват» «Пластилінові дива», автором якої є Марія Макаренко, стає справжнім світовим хітом. За минулий рік права на її видання продані декільком країнам, а сумарний надрукований наклад уже перевищив 100 тисяч примірників.

Нещодавно стало відомо, що відтепер книга прийшла і до німецьких дітей: 20 тис. примірників «Пластилінових див» надруковані в Німеччині.

Як повідомлялося раніше, минулого року «Пластилінові дива» вийшли друком у Китаї накладом більше 60 тисяч примірників у вигляді декількох номерів дитячого журналу. В Україні «Пластилінові дива» видані накладом 30 тис. примірників.

На черзі випуск книги в Словаччині, Румунії, Молдові, Росії та Польщі, де є видавництва, які вже придбали права на неї.

Книга «Пластилінові дива» вчить малюків створювати справжні шедеври з пластиліну, вона містить покрокові інструкції з ліплення і спрямована на розвиток дрібної моторики дитини, посидючості та креативності.

За словами генерального директора видавництва «Віват» Юлії Орлової, такий успіх книги є «певною мірою проривом для видавництва». «Вихід зі своїм інтелектуальним продуктом на світовий ринок — одна з головних стратегічних ліній «Вівата», і наш досвід уже свідчить про те, що якісна українська книга є конкурентоспроможною в глобальному світі», — зазначила вона.

Видавництво «Віват» входить до Групи компаній «Фактор» і утворене в 2013 році шляхом злиття видавництв «Pelican» і «Аргумент Принт». Минулого року видавництво «Віват» видало понад 1,5 млн. книжок і ввійшло до ТОП-5 найбільших видавництв України. Має близько тисячі торгових партнерів, співпрацює з провідними видавництвами з 16 країн світу.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери