Події

31.07.2009|21:07|Буквоїд

Алан Голдшер поділив The Beatles на зомбі і ніндзя

Американське видавництво Pocket Books у червні 2010 року випустить книгу під назвою «Paul is Undead: The British Zombie Invasion» ( «Нежить Пол: вторгнення британських зомбі»).

Алан Голдшер, автор цього пародійних бойовика, представить учасників квартету The Beatles як зомбі (Пол Маккартні, Джон Леннон і Джордж Харрісон) і ніндзя (Рінго Старр), пише The Guardian.

Згідно історії Голдшера, Джона Леннона в зомбі перетворили ще в ліверпульському пологовому будинку в 1940 році. У 1957-му він познайомився з Полом Маккартні, відкусить йому при зустрічі вухо і обмінявши частину свого мозку на мозок нового друга: «Так народився видатний пісенний дует в історії рок-музики». З Джорджем Харрісоном пара впоралася дуже швидко, а для комплекту вирішено було запросити ніндзя «сьомого рівня» - Рінго Старра. Квартет поневолили сотні дівчаток-підлітків і успішно вторгся до США, поширюючи свої послання ( «All you need is eternal life» - «Все, що вам потрібно - це вічне життя» і таке інше) за допомогою мільйонів проданих платівок. Драма розпочалася тоді, коли Леннон розочав зустрічатися з ніндзя восьмого рівня - Йоко Оно. Крім того, ліверпульській четвірці спочатку мстить група Zombies, що складалася зовсім не з зомбі.

Книга «Нежить Пол: вторгнення британських зомбі» - це ще одна спроба освоїти видання пародійних текстів з відомими героями. У квітні 2009 року з´явився гібрид роману Джейн Остін з бойовиком під назвою «Pride and Prejudice and Zombies» ( «Гордість та упередження і зомбі»), у вересні очікується вихід «Почуття і чутливості і морських чудовиськ». У планах видавництв значаться також такі твори, як «Королева Вікторія: мисливиця за демонами» і «Я, Скрудж: різдвяна історія зомбі».  

Інформація: Lenta.ru

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери