Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Фестивалі

Події

08.10.2015|08:04|Буквоїд

Фестиваль «Азбукове Королівство Магів і Янголів». Програма на 8 жовтня

Сьогодні, 8 жовтня, у Музеї книги і друкарства України (вул. Лаврська 9, корп. 9) розпочинається VІ Фестиваль української дитячої книги «Азбукове Королівство Магів і Янголів». Подаємо програму першого дня фестивалю.

Зал 4 - 15:00 – 15:30 – Офіційне відкриття фестивалю

Зал 4 - 15:30 – 16:00 – Виступ дитячого фольклорного ансамблю «Райгородок» під орудою Сусанни Карпенко

Сусанна Карпенко – співачка, керівник дитячого ансамблю українського традиційного співу «Райгородок»; учасниця проектів Олега Скрипки «Ле Гранд Оркестр» та «Чоботи з бугая», джазового проекту                        Д. Найдича «Давнина».

Зал 4 – 16:00 – 16:30 – Виступ дитячого фольклорного ансамблю «Цвітень»

Дитячий фольклорний ансамбль «Цвітень»  було організовано при Національному заслуженому академічному українському народному хорі ім. Григорія Верьовки. Керівник ансамблю - член Національної спілки композиторів України, фольклористка Марія Пилипчак.

 

Зал 4 - 16:30 – 16:45 – Відкриття виставкиілюстрацій художників Ольги Кваші та Богдана Поліщука «Ілюстратори та інші звірі»

 

Зал 3 - 16:45 – 17:00 – Відкриття виставки арт-книги «Арт-калейдоскоп» від студентів кафедри графіки Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»

 

Зал 4 - 17:00 – 18:00 – Презентація книги Валерія Шевчука «Малі українські діярії», видавництво «Кліо»

Книга «Малі українські діярії» (упорядник Валерій Шевчук) - унікальна, тут уперше зібрано твори щоденникового жанру, які приносять читачу безліч малознайомої інформації з другої половини XVII XVIII ст. До видання увійшли сім діаріушів відомих церковних діячів та представників правлячої верхівки (Атанасія Филиповича, Дмитра Туптала, Юрія Винницького, Миколи Ханенка, Пилипа Борзаківського та Павла Ладинського, Петра Апостола, Гедеона Пазина), які виразно свідчать про тогочасну картину життя на українських землях, а також на території від столиці Російської імперії до Закарпаття.

 

Зал 4 - 18:00 – 20:00 – Тарас Компаніченко та «Хорея Козацька»

«Хорея Козацька» – ансамбль стародавньої музики, заснований у Києві 2005 р. Виконує музику Середньовіччя, Ренесансу, бароко, класицизму, романтизму та окремі сучасні твори. Керівник – Заслужений артист України Тарас Компаніченко.

 

АКЦІЇ ВПРОДОВЖ УСЬОГО ДНЯ

Майстер-клас «Шоколадне королівство» - від «Львівської майстерні шоколаду» - на майстер-класі можна власноруч виготовити різноманітні фігурки з шоколаду та розмалювати їх на свій смак.Майстер-клас «Лаврська друкарня» від Олександра Рачковського. Ви отримаєте можливість не тільки побачити, як друкували в давнину зі спеціальних друкарських форм на верстаті, але й власноруч зробити відбиток.«Листівка на фронт» від Олени Поліщук. Акція на підтримку українських вояків. Ви зможете підписати готову, або власноруч виготовити листівку. Яку доправлять нашим військовим на передову.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери