Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Фестивалі

Події

10.09.2013|08:33|Буквоїд

У Святі читання в країні Ангелят візьме участь 11 тис. дітлахів

15 вересня у Львові у парку імені Івана Франка відбудеться 8-ме Свято читання в країні Ангелят – загальноміське сімейне свято, що завершує ювілейний XХ Форум видавців. Організатори фесту – редакція дитячих журналів "Ангелятко" та "Ангеляткова наука", Львівська міська рада та ГО «Форум видавців»

 

Святкування проходить щовересня з 2006 року, і збирає кожного разу близько 11 000 наймолодших відвідувачів. Протягом дня діти з батьками розважатимуться іграми, конкурсами та майстер-класами на будь-який смак.

 

Головною родзинкою заходу стане можливість для кожного маленького відвідувача спробувати себе у різних дорослих професіях. Під час свята діти з батьками зможуть побути лікарями, фармацевтами, вчителями, водіями міні-електромобілів, кухарями, дегустаторами, машиністами, механіками, співаками, танцюристами, художниками, акторами, мандрівниками, фотографами, екологами, флористами, орнітологами, біологами.  «Свято Ангелят покликане популяризувати сімейні, національні та духовні цінності. Тому наші психологи та аніматори розробили захід, який би зближував батьків і дітей, – дозволив батькам поринути у дитинство, а дітям – спробувати себе у ролі дорослих. Такий формат зробить свято цікавим і корисним водночас», - розповіла головний редактор журналів "Ангелятко" та "Ангеляткова наука" Олена Волосевич. 

Нагадаємо, що минулого року під час Свята Ангелят наймолодші відвідувачі власноруч виготовили найбільшу карту України – карту дитячих цінностей. Рекорд був офіційно зареєстрований, найближчим часом його внесуть до «Книги рекордів України». 

А ще учасники заходу можуть завітати протягом Свята Ангелят на «Територію здоров’я», де наймолодшим відвідувачам розкажуть, що робити, аби не хворіти, а дорослим – про небезпеку самолікування, правильну утилізацію ліків. Тут батьки з дітьми можуть долучитися до виготовлення гірлянди здоров’я. Натхненником та співорганізатором соціальної ініціативи є ГО АПАУ (Аптечна Професійна Асоціація України). «Неправильна утилізація ліків забруднює довкілля, спричиняє проникнення хімічних речовин у ґрунт, повітря та воду, і, відповідно, до організму людей. Інформування населення про таку небезпечну тенденцію – одна з головних ініціатив нашої громадської організації», – повідомила Олена Комарянська, директор ГО АПАУ. 

Крім того, всі гості фесту зможуть відвідати «Містечко морозива», а також «Драйв-майданчик», де діти отримають свій перший досвід за кермом і вивчатимуть правила дорожнього руху, побувати у країні казкового білого ведмедика, перевтілитися у відомих діснеївських персонажів Тома і Джері.

 

Святкування розпочнеться о 13.00.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери