Головна\Події\Фестивалі

Події

19.12.2012|20:20|ICTV

В Україні з’явився письменник, який навчить дітей не боятися монстрів

Світова література давно приручила образи монстрів - дивних, незбагненних і страшних.

І дітям, і дорослим завжди цікавий інший світ, в якому плетуть інтриги, відбуваються карколомні пригоди, а добро у важкій боротьбі таки перемагає зло.

Власний світ монстрів створив дитячий письменник Сашко Дерманський. І відправив чудове чудовисько Чу у світ людей, де воно познайомилося з українською школяркою.

Перша книга майбутньої трилогії вже розійшлася 20-ма тисячами примірників. Другу - «Чудове чудовисько у країні Жаховиськ» - вже розкупили 13 тисяч. А це для України - чимало.

«Ця історія вчить не забувати про своїх рідних, піклуватися про них. Вчить дружбі, міцній, правильній, щирій дружбі. Мабуть, вчить людяності», - каже письменник Олександр Дерманський.

Створювати нові образи та світи Дерманському допомагають його власні донечки. А молодша навіть характером схожа на героїню книжки про чудове чудовисько, - каже старша.

«Соня - дуже цікава до всього дівчинка, дуже любить щось зробити цікаве, їй все треба знати. І сестричка моя така саме - лізе скрізь, їй треба все знати», - розповідає донька письменника Владислава Дерманська.

У здобутку Дерманського - 14 звичайних та аудіокниг. А останні - про добре, ніжне, рожеве чудовисько - не просто дитячі, а сповнені справжніх почуттів і щирих історій.

«З´явився нарешті твір, і власне письменник Сашко Дерманський, який може бути продовжувачем тих найкращих традицій і манери письма веселого, дотепного, зрозумілого, вигадливого», - каже видавець Іван Малкович.

Обидві книжки про Чудове Чудовисько написані за лекалами світових дитячих бестселерів: добірна мова, кумедні герої та блискуча вигадка, яка будь-якому школяреві буде до смаку.

Юлія Мендель



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери