Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Фестивалі

Події

02.10.2012|11:58|Буквоїд

ЛітКвест на Книжковому Арсеналі

Дата і місце проведення: 4-7 жовтня, Книжковий Арсенал (Київ, вул. Лаврська, 12).

Слоган: Почни Гру.

Організатори ЛітКвесту: PocketBook International S.A., Книжковий Арсенал, Obreey Store, Knigli

Партнери ЛітКвесту: Буквоїд, Платформа, А4 Green Office, видавництво «Фоліо», Міжнародна літературна корпорація «Meridian Czernowitz», Книгарня «Є».

Загальна інформація:

ЛітКвест - це літературний квест, мета якого підібрати код до таємничого сейфу із заохоченнями за допомогою літературних підказок. Завдання знаходитимуться в онлайн- і оффлайн-просторах. Тобто, серед завдань квесту буде кілька таких, які потрібно вирішити в Інтернет. Решту ключів знаходьте на території Книжкового Арсеналу (Київ, вул. Лаврська, 12) та в Книгарні Є (Київ, вул.Лисенка, 3).

Переможці ЛітКвесту отримають три найсучасніші моделі рідерів ТМ PocketBook: PocketBook Pro 912, PocketBook Basic 611, PocketBook A10"; три Кніглі на вибір;  два набори для приготування глінтвейну зі спеціями і фірмовими чашками; два пакети з фірмовими подарунками Obreey Store. Всього 10 заохочень для 10 переможців ЛітКвесту.

Визначення переможців: Головне заохочення, а саме - можливість вибрати один з запропонованих рідерів ТМ PocketBook, дістанеться учаснику ЛітКвесту, який швидше за інших знайде правильний код від загадкового сейфу та зафіксує свою перемогу в соціальній мережі. Швидкість в даному випадку буде визначена за допомогою відміток в соціальних мережах. А саме: після кожного виконаного завдання учасник квесту має написати на своїй персональній стіні в одній з соц.мереж (бажано використовувати одну соц.мережу за всю Гру), що він (або вона) закінчили попередній рівень і приступають до наступного. Після проходження всіх рівнів і знаходження всіх семи цифр коду, учасник має заповнити промо-купон та залиши його в прозорій скрині, яка знаходитиметься на території Книжкового Арсеналу, на стійці PocketBook / Obreey Store. 

 

Умови участі:

1. ЛітКвест стартує 4 жовтня 2012 року о 07.00 годині за Київським часом та закінчується 7 жовтня 2012 року о 17.00.

2. Учасником ЛітКвесту може стати кожен, хто особисто буде присутнім на Книжковому Арсеналі, самостійно виконає всі завдання квесту та покладе заповнений промо-купон в прозору скриньку на стійці PocketBook / Obreey Store.

3. Для того, щоб почати Гру вам необхідно зареєструватись на вашій персональній сторінці в одній з соціальних мереж. Це може бути: VK, Facebook, Twitter, The-ebook.org, Google+, Foursquare. Зареєстрованим учасник ЛітКвесту вважатиметься тоді, коли на його сторінці з´явиться промо-баннер квесту (який можна взяти на сторінці Obreey Store www.facebook.com/Obreey) з написом в коментарях: «Починаю полювання на окнигезні подарунки! Приєднуйся і ти до ЛітКвесту від @(ставимо теги)Obreey Store, @(ставимо теги)PocketBook на @(ставимо теги)Книжковий Арсенал, тільки 4-7 жовтня»

4. Для участі в ЛітКвесті кожен учасник повинен мати при собі промо-купон, в якому потрібно записувати код. Промо-купон можна отримати безкоштовно в Книгарні Є на вул. Лисенка, 3, на території Книжкового Арсеналу на стендах: Видавництва «Фоліо», Міжнародна літературна корпорація «Meridian Czernowitz», а також на стійках компаній PocketBook / Obreey Store і Knigli.

(Ви можете почати виконувати завдання ЛітКвесту не маючи промо-купона та записуючи перші цифри коду на іншому носієві, наприклад, в блокноті. Потрапивши на Книжковий Арсенал, обов´язково отримайте промо-купон і внесіть в нього отримані цифри коду.) 

5. Мета квесту - зібрати правильний шестизначний код від загадкового сейфу.

6. Фіксуйте проходження кожного рівня квесту в соц.мережах. Незафіксований рівень, або зафіксований пізніше, знизить ваші шанси на виграш головних заохочень.

7. Кожен учасник ЛітКвесту має право на підказки по проходженню рівнів квесту за телефоном +380 67 409 76 24. Увага! Користування підказками додає вам часу в загальному заліку. Тобто, якщо ви хочете скористатися підказкою, вам потрібно поставити на своєму промо-купоні свій персональний номер - це перші чотири цифри вашого Дня народження. Наприклад, якщо ви народились 14 липня, напишіть на купоні 14-07, і назвіть цей номер оператору. Після кожної підказки вам додаватиметься +5 хвилин.

8. Для того, щоб збільшити свої шанси на виграш, учасники ЛітКвесту мають можливість запросити до Гри своїх друзів. За кожного друга учасник отримує -30 секунд загального заліку. Максимальна кількість друзів на одного учасника - 10 людей, тобто залучивши друзів до Гри ви можете прискорити свої результати в загальному заліку на -5 хвилин. Якщо ви хочете зарахувати -30 секунд за друга, ви маєте зробити пост на своїй сторінці з тегом на вашого друга з текстом: «Я запросив на ЛітКвест свого друга і отримаю за це -30 секунд до загального рахунку!». Незареєстровані таким чином друзі не будуть зараховані.

9. Після успішного проходження завдань ЛітКвесту покладіть свій заповнений промо-купон в прозору скриню на стійці PocketBook / Obreey Store на Книжковому Арсеналі. І очікуйте 7 жовтня, коли буде оголошено переможців.

10. Головне заохочення дістанеться учаснику, який першим пройде весь квест і правильно відгадає код. Цей учасник зможе вибрати собі будь-яке з запропонованих заохочень.

Інші 9 заохочень будуть розіграні серед всіх учасників ЛітКвесту (бажано бути присутнім при розіграші, який відбудеться 7 жовтня о 17:07 на території Книжкового Арсеналу) за допомогою прозорої скрині. Ведучий буде витягати зі скрині купони, перевіряти правильність кодів і в разі, якщо код буде правильним, учасник, чий купон витягне ведучий, стане володарем наступного в черзі заохочення.

Черга заохочень:

№1 - Головний Переможець Квесту вибирає собі заохочення

№2 - Ведучий витягне зі скрині перший промо-купон. Заохочення: PocketBook з більшим розміром екрану.

№3 - Ведучий витягне зі скрині другий промо-купон. Заохочення: PocketBook з меншим розміром екрану.

№4 - Ведучий витягне зі скрині третій промо-купон. Заохочення: Кніглі на вибір.

№5 - Ведучий витягне зі скрині четвертий промо-купон. Заохочення: Кніглі на вибір.

№6 - Ведучий витягне зі скрині п´ятий промо-купон. Заохочення: Кніглі.

№7 - Ведучий витягне зі скрині шостий промо-купон. Заохочення: Фірмовий набір для приготування глінтвейну від Obreey Store.

№8 - Ведучий витягне зі скрині сьомий промо-купон. Заохочення: Фірмовий набір для приготування глінтвейну від Obreey Store.

№9 - Ведучий витягне зі скрині восьмий промо-купон. Заохочення: Пакет з фірмовими подарунками від Obreey Store.

№10 - Ведучий витягне зі скрині дев´ятий промо-купон. Заохочення: Пакет з фірмовими подарунками від Obreey Store.

 

11. Детальні правила ЛітКвесту знаходяться на сторінці Obreey Store: www.facebook.com/Obreey, в окремій вкладці під назвою «ЛітКвест», а також на промо-сайті квесту www.litquest.obreey.com.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери