Re: цензії

16.01.2025|Ігор Чорний
Бориславу не до сміху
09.01.2025|Богдан Смоляк
Подвижництво, задокументоване серцем
07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-Франківськ
Володимир Полєк – жива енциклопедія
03.01.2025|Віктор Вербич
Обітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
02.01.2025|Галина Максимів, письменниця
Про вибір ким бути: ножицями чи папером
31.12.2024|Михайло Жайворон
Між рядками незвіданих тиш
31.12.2024|Галина Максимів, письменниця
Подорож, яка змінила світ на краще
30.12.2024|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Femina est…
30.12.2024|Віктор Вербич
Коли любов триваліша за життя
30.12.2024|Петро Білоус, доктор філології, професор
«Небо єднати з полем...»
Головна\Події\Фестивалі

Події

21.12.2011|08:20|Буквоїд

Гастрономічну премію з літератури отримав кулінарно-еротичний твір

Карлес Кортес, письменник і викладач літератури каталонського університету Аліканте, завоював VIII гастрономічну премію з літератури Neu´Jijona.

Журі підкорила його еротична новела під назвою «Фаршировані перці по-колумбійському». У центріісторії, розказаної Кортесом - зв´язок 36-річної перекладачки, що колекціонує сімейні рецепти, з юним колумбійцем, що працює у пекарні своїх батьків.

Журі високо оцінило оригінальність підходу до історії еротичних відносин між головними героями,іронічність твори і, звичайно, гастрономічну цінність запропонованих кулінарних рецептів.

Письменник отримав приз у розмірі 2000 євро.

Інформація: Росбалт



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери