Re: цензії
- 31.01.2025|Олег СоловейЗалишатись живим
- 29.01.2025|Ігор ЗіньчукПрийняти себе, аби стати сильнішою
- 27.01.2025|Марія Назар, м.ТернопільКлючик до трансформації сердець
- 26.01.2025|Ігор ПавлюкМоя калинова сопілка...
- 23.01.2025|Ігор ЧорнийЖертва не винна
- 20.01.2025|Олександра СалійПароль: Маньо
- 16.01.2025|Ігор ЧорнийБориславу не до сміху
- 09.01.2025|Богдан СмолякПодвижництво, задокументоване серцем
- 07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-ФранківськВолодимир Полєк – жива енциклопедія
- 03.01.2025|Віктор ВербичОбітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
Видавничі новинки
- Ігор Павлюк. «Торф»Книги | Буквоїд
- Вийшла антологія української художньої прози «Наша Перша світова»Книги | Іванка Когутич
- Олександр Ковч. "Нотатки на полях"Поезія | Буквоїд
- У видавництві Vivat вийшов комікс про Степана БандеруКниги | Буквоїд
- Корупція та реформи. Уроки економічної історії АмерикиКниги | Буквоїд
- У "НІКА-Центр" виходять книги Ісама Расіма "Африканський танець" та Карама Сабера "Святиня"Проза | Буквоїд
- Ігор Павлюк. "Бут. Історія України у драматичних поемах"Поезія | Буквоїд
- У Чернівцях видали новий роман Галини ПетросанякПроза | Буквоїд
- Станіслав Ігнацій Віткевич. «Ненаситність»Проза | Буквоїд
- Чеслав Маркевич. «Тропи»Поезія | Буквоїд
Події
Руслана Писанка презентувала на Форумі видавців кулінарну книгу (ФОТО)
На Форумі видавців у Львові Руслана Писанка презентувала свою книгу «Кулинарные рецепты от киевской Рýси».
Книгу було видано 2008 року у Росії, у видавництві «Астрель». Головна ідея - презентувати смачну українську кухню. Аби бути чудовою господинею, готувати завжди смачно потрібно не лише дотримуватися рецептів, але й вкладати частинку своєї душі у кожну страву, вважає Руслана. На сторінках книги можна знайти традиційні рецепти української кухні, а також інших національних традицій, котрі готувалися у родині Руслани Писанки. Кожний рецепт супроводжується оригінальними фотографіями Руслани в різних образах.
Зустріч із читачами та прихильниками на Форумі відбулася у Палаці Мистецтв на стенді книгарні «Читайка». Отримати автограф та зробити фото приходили і львівські молоді дівчата, котрі тільки починають опановувати мистецтво кулінарії, і чоловіки, котрі купували книги для своїх коханих та матусь, а також дуже багато юних кулінарів. Усіх прихильників Руслана частувала солодощами від ТМ «Жайвір» - халвою, казинаками, ірисами.
Руслана отримала безліч компліментів, побажань та навіть подарунків від гостинних львів´ян. Українську красуню вразив масштаб Форуму, величезна кількість представлених видавництв та книг, а особливо кількість гостей, котрі відвідують Форум.
Автограф-сесія на стенді книжкового магазину «Читайка»
Руслану гостинно зустрічають у ресторації «Гасова лямпа»
Увечері Руслана зустрілася із журналістами у ресторації «Гасова Лямпа». Гостей цікавило все - як Писанка готує вечерю, коли раптово приходять гості, що читає, чи користується соціальними мережами.
Організатор візиту Руслани Писанки на Форум - книжковий магазин «Читайка».
Генеральний партнер - торгова марка «Жайвір».
Додаткові матеріали
- 18-ий Форум видавців у персонах-4. ФОТО
- 18-ий Форум видавців у персонах-3. ФОТО
- Кулінарні спокуси від Руслани Писанки (ФОТО, АУДІО)
- Авторський «Суботник» Руслани Писанки
Коментарі
Останні події
- 02.02.2025|19:56Духовна трійня Ігоря Павлюка
- 02.02.2025|19:16Оголошено конкурс на здобуття літературної премії імені Ірини Вільде 2025 року
- 30.01.2025|22:46Топ БараБуки: найкращі дитячі та підліткові видання 2024 року
- 22.01.2025|11:18Англійське чаювання з Генрі Маршем: говоримо, мотивуємо, донатимо
- 22.01.2025|11:16«Інше життя» від Христини Козловської вже в книгарнях-кав’ярнях та на сайті
- 22.01.2025|09:24«Основи» перевидають фотокнигу balcony chic Олександра Бурлаки, доповнену фотографіями з 2022–2024 років
- 20.01.2025|10:41Розпочинається прийом творів на VІI Всеукраїнський конкурс малої прози імені Івана Чендея
- 17.01.2025|11:04Топ БараБуки: короткий список найкращих дитячих і підліткових видань 2024 року
- 15.01.2025|10:48FRANKOPRIZE 2025: Комітет розпочав прийом заявок
- 12.01.2025|20:21Філософські есе Олега Кришталя крізь призму відгуків