Re: цензії
- 31.01.2025|Олег СоловейЗалишатись живим
- 29.01.2025|Ігор ЗіньчукПрийняти себе, аби стати сильнішою
- 27.01.2025|Марія Назар, м.ТернопільКлючик до трансформації сердець
- 26.01.2025|Ігор ПавлюкМоя калинова сопілка...
- 23.01.2025|Ігор ЧорнийЖертва не винна
- 20.01.2025|Олександра СалійПароль: Маньо
- 16.01.2025|Ігор ЧорнийБориславу не до сміху
- 09.01.2025|Богдан СмолякПодвижництво, задокументоване серцем
- 07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-ФранківськВолодимир Полєк – жива енциклопедія
- 03.01.2025|Віктор ВербичОбітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
Видавничі новинки
- Ігор Павлюк. «Торф»Книги | Буквоїд
- Вийшла антологія української художньої прози «Наша Перша світова»Книги | Іванка Когутич
- Олександр Ковч. "Нотатки на полях"Поезія | Буквоїд
- У видавництві Vivat вийшов комікс про Степана БандеруКниги | Буквоїд
- Корупція та реформи. Уроки економічної історії АмерикиКниги | Буквоїд
- У "НІКА-Центр" виходять книги Ісама Расіма "Африканський танець" та Карама Сабера "Святиня"Проза | Буквоїд
- Ігор Павлюк. "Бут. Історія України у драматичних поемах"Поезія | Буквоїд
- У Чернівцях видали новий роман Галини ПетросанякПроза | Буквоїд
- Станіслав Ігнацій Віткевич. «Ненаситність»Проза | Буквоїд
- Чеслав Маркевич. «Тропи»Поезія | Буквоїд
Події
Кулінарні спокуси від Руслани Писанки (ФОТО, АУДІО)
16 квітня у книжковому магазині «Читайка» відбувся авторський «Суботник» Руслани Писанки. Знаменита актриса і телеведуча з гордістю презентувала свою книгу рецептів «Кулінарні спокуси від київської Рýсі».
Презентація цього видання і автограф-сесія відбулися в Києві вперше.
У теплій та дружній атмосфері Руслана розповіла відвідувачам «Суботника» свої кулінарні хитрощі. Як приготувати печеного гусака смачно і корисно, що таке сало в шоколаді, яка різниця між пельменями та варениками з м´ясом та багато ще різних секретів від відомої телезірки.
Писанка каже, що у цій книзі - кожне слово, кожен рецепт, кожне фото - від душі і від серця. Руслана сама писала, брала участь в ідеях оформлення та фуд-стилістиці, і зовсім не по-зоряному ставилася до робочого процесу фотозйомок.
Ідея написати книжку про українську кухню прийшла російському видавництву «АСТ» . Адже слава про прості і ситні українські страви вже давно перетнула кордони України. До пропозиції поділитися своїми рецептами Руслана Писанка поставилася з ентузіазмом і натхненням. Фотосесія всіх кулінарних шедеврів відбувалася в рідному Києві. Як вважає акторка, саме тут на базарі знають, що таке справжнє сало і червоні консервовані помідори. За словами Руслани, московські ринки порівнювати з київськими дуже і дуже складно, все одно, як озеро і океан.
Фото: Вікторія Руденко
Наступний «Суботник» відбудеться 27 квітня о 16.00 в книжковому магазині «Читайка»: Максим Кідрук презентує свої книги «Навіжені в Мексиці» і «Навіжені в Перу».
Коментарі
Останні події
- 02.02.2025|19:56Духовна трійня Ігоря Павлюка
- 02.02.2025|19:16Оголошено конкурс на здобуття літературної премії імені Ірини Вільде 2025 року
- 30.01.2025|22:46Топ БараБуки: найкращі дитячі та підліткові видання 2024 року
- 22.01.2025|11:18Англійське чаювання з Генрі Маршем: говоримо, мотивуємо, донатимо
- 22.01.2025|11:16«Інше життя» від Христини Козловської вже в книгарнях-кав’ярнях та на сайті
- 22.01.2025|09:24«Основи» перевидають фотокнигу balcony chic Олександра Бурлаки, доповнену фотографіями з 2022–2024 років
- 20.01.2025|10:41Розпочинається прийом творів на VІI Всеукраїнський конкурс малої прози імені Івана Чендея
- 17.01.2025|11:04Топ БараБуки: короткий список найкращих дитячих і підліткових видань 2024 року
- 15.01.2025|10:48FRANKOPRIZE 2025: Комітет розпочав прийом заявок
- 12.01.2025|20:21Філософські есе Олега Кришталя крізь призму відгуків