
Re: цензії
- 08.10.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськЗазирнути в задзеркалля
- 06.10.2025|Ігор ЗіньчукЦікаві історії звичайних слів
- 28.09.2025|Петро ГармасійПерестати боятися…
- 24.09.2025|Микола Дмитренко, письменник, доктор філології, професорПрихисток душі
- 24.09.2025|Михайло ЖайворонПатріотизм у розстрільному списку
- 14.09.2025|Тетяна Колядинська, м. ДніпроЗа якими правилами “грали” радянські засоби масової інформації
- 03.09.2025|Ольга Шаф, м. Дніпро«Був на рідній землі…»
- 02.09.2025|Віктор ВербичКнига долі Федора Литвинюка: ціна вибору
- 01.09.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ, м. СумиОдухотворений мегавулкан мезозойської ери
- 25.08.2025|Ярослав ПоліщукШалений вертеп
Видавничі новинки
- Христина Лукащук. «Мова речей»Проза | Буквоїд
- Наталія Терамае. «Іммігрантка»Проза | Буквоїд
- Надія Гуменюк. "Як черепаха в чаплі чаювала"Дитяча книга | Буквоїд
- «У сяйві золотого півмісяця»: перше в Україні дослідження тюркеріКниги | Буквоїд
- «Основи» видадуть нову велику фотокнигу Євгена Нікіфорова про українські мозаїки радянського періодуФотоальбоми | Буквоїд
- Алла Рогашко. "Містеріум"Проза | Буквоїд
- Сергій Фурса. «Протистояння»Проза | Буквоїд
- Мар’яна Копачинська. «Княгиня Пітьми»Книги | Буквоїд
- "Моя погана дівчинка - це моя частина"Книги | Володимир Гладишев, професор, Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
- Джон Ґвінн. "Лють Богів"Проза | Буквоїд
Події
Кулінарні спокуси від Руслани Писанки (ФОТО, АУДІО)
16 квітня у книжковому магазині «Читайка» відбувся авторський «Суботник» Руслани Писанки. Знаменита актриса і телеведуча з гордістю презентувала свою книгу рецептів «Кулінарні спокуси від київської Рýсі».
Презентація цього видання і автограф-сесія відбулися в Києві вперше.
У теплій та дружній атмосфері Руслана розповіла відвідувачам «Суботника» свої кулінарні хитрощі. Як приготувати печеного гусака смачно і корисно, що таке сало в шоколаді, яка різниця між пельменями та варениками з м´ясом та багато ще різних секретів від відомої телезірки.
Писанка каже, що у цій книзі - кожне слово, кожен рецепт, кожне фото - від душі і від серця. Руслана сама писала, брала участь в ідеях оформлення та фуд-стилістиці, і зовсім не по-зоряному ставилася до робочого процесу фотозйомок.
Ідея написати книжку про українську кухню прийшла російському видавництву «АСТ» . Адже слава про прості і ситні українські страви вже давно перетнула кордони України. До пропозиції поділитися своїми рецептами Руслана Писанка поставилася з ентузіазмом і натхненням. Фотосесія всіх кулінарних шедеврів відбувалася в рідному Києві. Як вважає акторка, саме тут на базарі знають, що таке справжнє сало і червоні консервовані помідори. За словами Руслани, московські ринки порівнювати з київськими дуже і дуже складно, все одно, як озеро і океан.
Фото: Вікторія Руденко
Наступний «Суботник» відбудеться 27 квітня о 16.00 в книжковому магазині «Читайка»: Максим Кідрук презентує свої книги «Навіжені в Мексиці» і «Навіжені в Перу».
Коментарі
Останні події
- 07.10.2025|17:37“Тисяча осяйних сонць”: бестселер про долі жінок в Афганістані вийшов українською
- 06.10.2025|15:47«Основи» готують до друку три романи Самюеля Бекета до 120-річчя автора
- 06.10.2025|15:34Стартував прийом заявок на Премію Читомо-2025 за видатні досягнення у книговиданні
- 03.10.2025|10:47В Ужгороді вийшла книжка відомого українського поета Олександра Олеся про Карпатську Україну
- 03.10.2025|10:44Кохання, війна і вибір між двома світами: Ірена Карпа представить свій новий роман у Луцьку
- 30.09.2025|19:02Український ПЕН оголосив 20 проєктів-переможців стипендійної програми
- 30.09.2025|18:58Вʼятрович на Форумі видавців презентує новинку «Генерал Кук. Біографія покоління УПА»
- 29.09.2025|09:04Я матір попросив: – ось тут мене вроди!
- 29.09.2025|09:01Що читають українські діти: ТОПи видавництва «Ранок» на «Книжковій країні»
- 25.09.2025|14:50Оприлюднено довгі списки Книги року ВВС-2025