Re: цензії
- 05.11.2024|Михайло ЖайворонСлова, мов цвяхи, вийняті з долонь
- 05.11.2024|Ігор ПавлюкПароль до вирію
- 30.10.2024|Михайло ЖайворонВоскресіння у слові
- 30.10.2024|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови«Хотіла б я піснею стати...»
- 28.10.2024|Олена Даниліна, філологиня, письменниця, арттерапевтиняУ війни не дитяче обличчя
- 27.10.2024|Євгенія ЮрченкоДраматично-поетичний світ Ігоря Павлюка
- 25.10.2024|Ігор ЧорнийПримари минулого
- 20.10.2024|Євгенія ЮрченкоПан на своїй землі
- 19.10.2024|Антоніна Царук, м. КропивницькийВидобувач поезії з буднів
- 17.10.2024|Альона Радецька, поетеса, літературна критикиняТрансформація життєвих істин — шлях до самопізнання
Видавничі новинки
- Корупція та реформи. Уроки економічної історії АмерикиКниги | Буквоїд
- У "НІКА-Центр" виходять книги Ісама Расіма "Африканський танець" та Карама Сабера "Святиня"Проза | Буквоїд
- Ігор Павлюк. "Бут. Історія України у драматичних поемах"Поезія | Буквоїд
- У Чернівцях видали новий роман Галини ПетросанякПроза | Буквоїд
- Станіслав Ігнацій Віткевич. «Ненаситність»Проза | Буквоїд
- Чеслав Маркевич. «Тропи»Поезія | Буквоїд
- Легенда про ВільнихКниги | Буквоїд
- Нотатник Вероніки Чекалюк. «Смачна комунікація: гостинність – це творчість»Книги | Буквоїд
- Світлана Марчук. «Небо, ромашки і ти»Поезія | Буквоїд
- Володимир Жупанюк. «З подорожнього етюдника»Книги | Буквоїд
Події
Кулінарні спокуси від Руслани Писанки (ФОТО, АУДІО)
16 квітня у книжковому магазині «Читайка» відбувся авторський «Суботник» Руслани Писанки. Знаменита актриса і телеведуча з гордістю презентувала свою книгу рецептів «Кулінарні спокуси від київської Рýсі».
Презентація цього видання і автограф-сесія відбулися в Києві вперше.
У теплій та дружній атмосфері Руслана розповіла відвідувачам «Суботника» свої кулінарні хитрощі. Як приготувати печеного гусака смачно і корисно, що таке сало в шоколаді, яка різниця між пельменями та варениками з м´ясом та багато ще різних секретів від відомої телезірки.
Писанка каже, що у цій книзі - кожне слово, кожен рецепт, кожне фото - від душі і від серця. Руслана сама писала, брала участь в ідеях оформлення та фуд-стилістиці, і зовсім не по-зоряному ставилася до робочого процесу фотозйомок.
Ідея написати книжку про українську кухню прийшла російському видавництву «АСТ» . Адже слава про прості і ситні українські страви вже давно перетнула кордони України. До пропозиції поділитися своїми рецептами Руслана Писанка поставилася з ентузіазмом і натхненням. Фотосесія всіх кулінарних шедеврів відбувалася в рідному Києві. Як вважає акторка, саме тут на базарі знають, що таке справжнє сало і червоні консервовані помідори. За словами Руслани, московські ринки порівнювати з київськими дуже і дуже складно, все одно, як озеро і океан.
Фото: Вікторія Руденко
Наступний «Суботник» відбудеться 27 квітня о 16.00 в книжковому магазині «Читайка»: Максим Кідрук презентує свої книги «Навіжені в Мексиці» і «Навіжені в Перу».
Коментарі
Останні події
- 30.10.2024|14:38У просторі ПЕН відбудеться зустріч із письменницею Оксаною Мороз у межах Кіноклубу Docudays UA
- 30.10.2024|13:4410 причин відвідати Фестиваль “Земля Поетів” у Львові 9-10 листопада
- 28.10.2024|13:51Оголошено довгі списки Книги року ВВС-2024
- 25.10.2024|09:29Книгарня біля Софіївського парку: "Книгарня "Є" відкрила магазин в Умані
- 19.10.2024|09:56Названі лавреати Міжнародного літературного конкурсу прози рукописів «Крилатий Лев»
- 17.10.2024|12:48У видавництві “Чорні вівці” розпочався передпродаж підліткового зимового фентезі “Різдвяний експрес” Карін Ерландссон
- 17.10.2024|11:55Розпочався конкурс на здобуття премії Drahomán Prize за 2024 рік
- 17.10.2024|11:33Що читає Україна?: аналітика по областям
- 17.10.2024|11:27«Liber 24»: як Україна вперше взяла участь у книжковому ярмарку в Барселон
- 11.10.2024|18:46Киян запрошують обміняти російськомовні книжки на українські по “шокуючій знижці”