
Re: цензії
- 11.03.2025|Марина Куркач, літературна блогерка, м. КременчукЖінкам потрібна любов
- 05.03.2025|Тетяна Белімова"Називай мене Клас Баєр": книга, що вражає психологізмом та відвертістю
- 05.03.2025|Тетяна Качак, м. Івано-ФранківськСтефаник у художньому слові Оксани Тебешевської
- 22.02.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУЗоряний "Торф"
- 18.02.2025|Світлана Бреславська, Івано-ФранківськПро Віткація і не тільки. Слово перекладача
- 15.02.2025|Ігор ПавлюкХудожні листи Євгенії Юрченко з війни у Всесвіт
- 14.02.2025|Ігор ЗіньчукЗагублені в часі
- 05.02.2025|Ігор ЧорнийЯке обличчя у війни?
- 31.01.2025|Олег СоловейЗалишатись живим
- 29.01.2025|Ігор ЗіньчукПрийняти себе, аби стати сильнішою
Видавничі новинки
- Микола Мартинюк. «Розбишацькі рими»Дитяча книга | Буквоїд
- Ніна Горик. «Дорога честі»Книги | Буквоїд
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка». 7+Дитяча книга | Буквоїд
- Мистецтво творення іміджу.Книги | Дарина Грабова
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка»Дитяча книга | Буквоїд
- Ігор Павлюк. «Торф»Книги | Буквоїд
- Вийшла антологія української художньої прози «Наша Перша світова»Книги | Іванка Когутич
- Олександр Ковч. "Нотатки на полях"Поезія | Буквоїд
- У видавництві Vivat вийшов комікс про Степана БандеруКниги | Буквоїд
- Корупція та реформи. Уроки економічної історії АмерикиКниги | Буквоїд
Події
Кулінарні спокуси від Руслани Писанки (ФОТО, АУДІО)
16 квітня у книжковому магазині «Читайка» відбувся авторський «Суботник» Руслани Писанки. Знаменита актриса і телеведуча з гордістю презентувала свою книгу рецептів «Кулінарні спокуси від київської Рýсі».
Презентація цього видання і автограф-сесія відбулися в Києві вперше.
У теплій та дружній атмосфері Руслана розповіла відвідувачам «Суботника» свої кулінарні хитрощі. Як приготувати печеного гусака смачно і корисно, що таке сало в шоколаді, яка різниця між пельменями та варениками з м´ясом та багато ще різних секретів від відомої телезірки.
Писанка каже, що у цій книзі - кожне слово, кожен рецепт, кожне фото - від душі і від серця. Руслана сама писала, брала участь в ідеях оформлення та фуд-стилістиці, і зовсім не по-зоряному ставилася до робочого процесу фотозйомок.
Ідея написати книжку про українську кухню прийшла російському видавництву «АСТ» . Адже слава про прості і ситні українські страви вже давно перетнула кордони України. До пропозиції поділитися своїми рецептами Руслана Писанка поставилася з ентузіазмом і натхненням. Фотосесія всіх кулінарних шедеврів відбувалася в рідному Києві. Як вважає акторка, саме тут на базарі знають, що таке справжнє сало і червоні консервовані помідори. За словами Руслани, московські ринки порівнювати з київськими дуже і дуже складно, все одно, як озеро і океан.
Фото: Вікторія Руденко
Наступний «Суботник» відбудеться 27 квітня о 16.00 в книжковому магазині «Читайка»: Максим Кідрук презентує свої книги «Навіжені в Мексиці» і «Навіжені в Перу».
Коментарі
Останні події
- 13.03.2025|13:31У Vivat вийшла книжка про кримських журналістів-політвʼязнів
- 13.03.2025|13:27Оголошено короткий список номінантів на здобуття премії Drahomán Prize 2024 року
- 11.03.2025|11:35Любов, яка лікує: «Віктор і Філомена» — дитяча книга про інклюзію, прийняття та підтримку
- 11.03.2025|11:19Захоплива історія австрійського лижника: «Виходячи за межі» у кіно з 13 березня
- 11.03.2025|11:02“Основи” видають ілюстрованого “Доктора Серафікуса” В. Домонтовича з передмовою Соломії Павличко
- 10.03.2025|16:33Стартував прийом заявок на фестиваль для молодих авторів “Прописи”
- 07.03.2025|16:12Життєпис Якова Оренштайна у серії «Постаті культури»
- 05.03.2025|09:51Міжнародна премія Івана Франка оголосила довгий список претендентів
- 02.03.2025|11:31Я стану перед Богом в безмежній самоті…
- 01.03.2025|11:48У Харкові пошкоджено місцеву друкарню «Тріада-Пак» і дві книгарні мережі «КнигоЛенд»