Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Фестивалі

Події

15.04.2011|14:32|Буквоїд

День Землі у Києві

17 квітня о 11.00 в Маріїнському парку (біля водонапірної вежі Водно-інформаційного центру) розпочинається святкування Дня Землі в Києві.

Спілка вільних журналістів «Природа над усе» та музичний гурт «Несамостійний друг» візьмуть участь у еко-ярмарці та концерті на «Дні Землі-2011» в Києві. Відвідувачі ознайомляться з історією та нинішньою діяльністю СВЖ «Природа над усе», дізнаються про актуальні питання еко- та зоозахисного руху в Україні

Буде проведено благодійний розпродаж книги Анжеліки Комарової та Олега Андроса «Територія духу», книги поезій київської авторки Єви Шателей «Людное место» та збірки фантастики Олега Андроса «Тут побували люди». На вас чекають також цікаві сувеніри та ексклюзивні іграшки зі Швейцарії. Купивши їх, ви підтримаєте собак та котів, які мешкають зараз у притулку МТЗТ «SOS» у Пирогові, а також тварин, що утримуються на кошти волонтерів.

Зоозахисні та природоохоронні ініціативи підтримає Ігор Рудь, засновник гурту «Несамостійний друг». Ви зможете придбати на ярмарці його дебютний альбом «Ремонт культури» (2010).

День Землі — це серія культурно-мистецьких та екологічних акцій: театральне втілення «Лісової казки», виставка еко-товарів, презентація екологічних громадських організацій, майстер-класи, фрі-маркет, ігри та конкурси. Закінчиться захід святковим концертом за участю відомих гуртів AtmAsfera, SMS, Артур БОССО & Ladies та багатьох інших. Детальніше про програму на сайті http://www.denzemli.org.ua

2011 рік проголошений Генеральною Асамблеєю ООН Міжнародним роком лісів для підвищення обізнаності з питань сталого використання та збереження всіх типів лісів. Саме тому цього року традиційний День Землі планується приурочити до теми лісів. Святкування буде об’єднано темою «Лісова Казка».

Про Спілку вільних журналістів «Природа над усе!»

Спілка вільних журналістів «Природа над усе!» створена у 2008 році київськими журналістами та письменниками. Наша мета - популяризація ідей біоцентризму, прав тварин, глибинної та соціальної екології. Ми виступаємо проти усіх форм соціальної та расової дискримінації, проти приватновласницького руйнування довкілля, а також проти пригнічення людством усіх інших видів живого на Землі.

Спілка вільних журналістів "Природа над усе" поширює інформацію про порушення та досягнення у сфері охорони довкілля і тваринного світу, а також сприяє громадським ініціативам. Гасло "Природа над усе" не вносить протиріч у захист прав людини, адже людина – також частина природи, вона не виживе посеред асфальту і бетону.

Охороняючи природу, ми захищаємо себе, свої права на чисте довкілля, права на майбутнє наших дітей та внуків. Захищаючи права тварин, ми захищаємо свої права на простір, вільний від жорстокості.

На «Дні Землі-2011» будуть доступні книги СВЖ «Природа над усе», видані на кошти засновників Спілки та небайдужих громадян.


Про гурт «Несамостійний друг»

 Гурт «Несамостійний друг» («Dependent friend») (Київ). Стиль - незалежний рок, синтпоп, акустичний рок. Склад: Ігор Рудь (гітара, вокал), Сергій Єфімов (ударні), Святослав Глущенко (бас), Олексій Хворостянкін (гітара),  Олег Андрос (блок-флейта). Гурт дебютував на екологічному фестивалі «День Землі-2010» (Київ) у квітні 2010 р. та узяв участь у заходах громадської ініціативи проти забудови історичного центру Києва «Мистецька платформа» (2010 р.).

Посилання на аудіо в Інтернеті: http://www.myspace.com/dependentfriend

Дебютний альбом «Ремонт культури» доступний для скачування тут: http://www.ex.ua/view/4165478



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери