
Re: цензії
- 28.04.2025|Ігор ЗіньчукЗаборонене кохання
- 24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
- 21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мовиДжерела мови російського тоталітаризму
- 18.04.2025|Ігор ЗіньчукРоман про бібліотеку, як джерело знань
- 18.04.2025|Валентина Семеняк, письменницяЗа кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів
- 12.04.2025|Андрій СодомораІ ритмів суголосся, й ран...
- 06.04.2025|Валентина СеменякЧитаю «Фрактали» і… приміряю до себе
- 05.04.2025|Світлана Бреславська, Івано-Франківськ«Ненаситність» Віткація
- 30.03.2025|Ігор ЧорнийЛікарі й шарлатани
- 26.03.2025|Віталій КвіткаПісня завдовжки у чотири сотні сторінок
Видавничі новинки
- Петро Панч. «Голубі ешелони»Проза | Буквоїд
- Олександр Клименко. "Метапрозорість"Книги | Буквоїд
- Семенова Юлія. "Well Done"Книги | Буквоїд
- Микола Мартинюк. «Розбишацькі рими»Дитяча книга | Буквоїд
- Ніна Горик. «Дорога честі»Книги | Буквоїд
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка». 7+Дитяча книга | Буквоїд
- Мистецтво творення іміджу.Книги | Дарина Грабова
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка»Дитяча книга | Буквоїд
- Ігор Павлюк. «Торф»Книги | Буквоїд
- Вийшла антологія української художньої прози «Наша Перша світова»Книги | Іванка Когутич
Події
Дегустація «Книжкового світу-2011»
30 березня, о 12.00 в салоні кухонь Merx (Бесарабська площа, 7-А, салон кухонь Merx) відбудеться дегустація «Книжкового світу-2011».
Меню:
- «Салат гурмана» від кращого ресторатора країни Маргарити Січкар.
- Створення мультфільму з анімаційною студією «Червоний собака».
- Звернення всесвітньовідомого письменника Вільяма Янга до українських читачів.
- Майстер-клас з виготовлення весняної витинанки.
7-10 квітня у Києві відбудеться VI Київський весняний книжковий ярмарок «Книжковий світ». Напередодні відкриття організатори пропонують вам першими продегустувати програму ярмарку
Найсмачніша програма «Книжкового світу» — «Книжка і кухня» — завжди збирає чималу кількість глядачів-слухачів-дегустаторів. Одна з кращий рестораторів України та ведуча програми «Кухня на шпильках» Маргарита Січкар презентуватиме свою нову книгу «Щоденник успішної жінки»та готуватиме не лише на ярмарку, а й на Дегустації. Спеціально для вас, як для інформаційних гурманів — “Салат гурмана”.
З 7 по 10 квітня розважати відвідувачів історіями і пригощати стравами будуть Юрій Винничук, Андрій Курков, Зірка Мензатюк.
Діти зі задоволенням створюють мультики з анімаційною студією «Червоний собака», але не секрет, що дорослим теж інколи хочеться повернутися у світ дитинства. На Дегустації ви станете справжнім мультиплікатором і створите свою власну казку.
Виявляється автор світового бестселера «Хижа»Вільям Янг має українське коріння. На «Книжковий світ» письменник завітає, щоб представити український переклад твору, а 30 березня ви маєте унікальну можливість першими почути звернення Янга до українських читачів.
Як зі звичайного клаптика паперу зробити витвір мистецтва? Відповідь на це питаннязнає майстер з виготовлення витинанок. І не тільки знає, а ще й вас навчить.
Додаткові матеріали
Коментарі
Останні події
- 06.05.2025|15:24«Читаємо ложками»: у Луцьку відбудеться перша зустріч літературно-гастрономічного клубу
- 06.05.2025|15:20Помер Валерій Шевчук
- 02.05.2025|13:48В’ятрович розкаже, як перемогли «велику вітчизняну» в Україні
- 01.05.2025|16:51V Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» оголошує старт продажу квитків та імена перших учасників
- 01.05.2025|10:38В Ужгороді презентували «гуцул-фентезі» Олександра Гавроша
- 30.04.2025|09:36Андрій Зелінський презентує нову книгу «Мапа»
- 29.04.2025|12:10Новий фільм класика італійського кіно Марко Белоккьо: історична драма «Викрадений» виходить на екрани у травні
- 29.04.2025|11:27«Основи» готують оновлене англомовне видання «Катерини» Шевченка, тепер — з перекладом Віри Річ
- 29.04.2025|11:24Що читають українці: топи продажів видавництв «Ранок» і READBERRY на «Книжковій країні»
- 29.04.2025|11:15Митці й дослідники з 5 країн зберуться в Луцьку на дводенний інтенсив EcoLab 2.0