Головна\Події\Фестивалі

Події

22.02.2011|16:13|Буквоїд

У Варшаві готуються до міжнародного книжковому форуму

З 12 по 15 травня у столиці Польщі відбудеться ІІ Варшавський книжковий ярмарок.

Місцем проведення виставкового заходу визначено Палац культури і науки, організатором ярмарку виступає виставкова компанія ТОВ «МураторЕкспо».

Головна мета Варшавської МКЯ – здійснення обміну інформацією про сучасні рішення та технології на книжковому ринку, створення сприятливої платформи для проведення переговорів між видавцями та книгорозповсюджувачами з різних європейських країн, сприяння пошуку нових ділових партнерів, укладанню нових контрактів і т.ін.

Окрім традиційних творчих зустрічей з відомими авторами, програмою ярмарку передбачаються розширені тематичні семінари, конференції, на яких обговорюватимуться майбутнє друкованої книги в контексті швидкого розвитку новітніх технологій, сучасні методики та технології книгорозповсюдження, проблемні питання захисту авторського права тощо.

Видавці та учасники ярмарку матимуть змогу обмінятися досвідом, пройти короткострокові профільні тренінги, отримають практичні поради від професіоналів книжкового ринку.

Під час ярмарку переможцям літературних конкурсів будуть вручені відповідні відзнаки.

В рамках ярмарку також заплановано проведення Весняного фестивалю книги і літератури. Окремі виставкові заходи та книжкові експозиції будуть присвячені майбутньому головуванню Польщі в ЄС.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери