Головна\Події\Фестивалі

Події

16.12.2010|09:47|Буквоїд

Під час книжкового різдвяного ярмарку в Українському домі відбудеться зустріч зі співачкою Гайтаною

З 16 по 19 грудня в Українському домі вже традиційно проходитиме Різдвяний книжковий ярмарок «Подарунок від Святого Миколая».

Кияни знають, що в ці дні необхідно завернути до Європейської площі, щоб придбати яскраві дитячі книжки-подарункита порадувати цим свою дитину. Доброю традицією стало проводити дитячі свята та зустрічі з письменниками й відомими особистостями, які долучаються до створення книжок. Під час попередніх виставок діти зустрічалися з багатьма авторами книжок, серед яких казкарі Зірка Мензатюк та Андрій Курков, співачка Ані Лоракта футболіст Владислав Ващук.

У цьому році книгу для дітей презентуватиме співачка Гайтана, зустріч із якою призначена на 17 грудня (п’ятницю) о 14.00 (на 1-ому поверсі Українського дому). Свято, під час якого діти зможуть взяти участь у вікторинах, конкурсах, поспілкуватися із Гайтаною та підписати у неї книги, організовує видавництво «Країна Мрій». Книга «Гайтана радить, як стати суперзіркою» входить у серію книжок під назвою «Як стати…». Як стати привабливою та популярною, як навчитися жити у злагоді з однокласниками та в гармонії із самим собою, як завоювати увагу хлопців та як побороти невпевненість і досягнути успіхів у справах – тут є відповіді на багато запитань, що цікавлять дівчат у віці від 8 до 13 років. А також у книзі подані рецепти краси, успіху та щастя від Гайтани, яка є не лише успішною пані, але й надзвичайно позитивною особистістю.

Вхід на усі події ярмарку – вільний.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери