Re: цензії

27.06.2025|Ірина Фотуйма
"Коні не винні" або Хроніка одного щастя
26.06.2025|Михайло Жайворон
Житомирський текст Петра Білоуса
25.06.2025|Віктор Вербич
Про що промовляють «Вартові руїни» Оксани Забужко
25.06.2025|Ігор Зіньчук
Бажання вижити
22.06.2025|Володимир Даниленко
Казка Галини Пагутяк «Юрчик-Змієборець» як алегорія про війну, в якій ми живемо
17.06.2025|Ігор Чорний
Обгорнена сумом смертельним душа моя
13.06.2025|Тетяна Качак, літературознавиця, докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Звичайний читач, який став незвичайним поетом
12.06.2025|Ігор Зіньчук
«Європейський міст» для України
07.06.2025|Ігор Чорний
Сни під час пандемії
03.06.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Каміння не мовчить: контур герменевтики
Головна\Події\Фестивалі

Події

21.03.2010|09:10|Буквоїд

Світлана Пиркало прилетить з Лондона, щоб приготувати фірмову страву та прочитати лекцію про молодіжний сленг

8-11 квітня у Києві відбудеться V Весняний київський книжковий ярмарок, протягом якого знову працюватиме письменницька кухня.

Брати Капранови, Сергій Пантюк та директор напрямку кухонь компанії Мerx  Іван Філіпович презентували програму «Книжка і кухня», приготувавши просто у студії бануш та мамалигу. А у процесі приготування та подальшої дегустації проанонсували «кухонну» частину виставки.

Отже, під час V Весняного київського книжкового ярмарку свої фірмові страви зголосилися приготувати:

8 квітня, одразу після відкриття виставки, з 13.00 до 14.00 – фірмову страву приготують Брати Капранови.  

9 квітня, з 15.00 до 16.00 майстри українського «хорору»Наталка та Сашко Шевченки почастують гостей курячою печінкою з яблуками.

9 квітня, 16.00 - 17.00Галина Вдовиченко готуватиме бануш та «тамдевінські» солодощі (рецепти ласощів можна знайти у романі «Тамдевін»), а Максим Кідрук тим часом приготує екзотичні коктейлі, рецепти яких він дізнався під час подорожей Мексикою та розважить глядачів історіями про мандрівку.

10 квітня, 13.00 -14.00 – «Кухня егоїста» від Світлани Пиркало. Якою саме стравою потішить відвідувачів автор книги «Кухня егоїста» – поки що секрет, але розчарованими шанувальники творчості письменниці точно не залишаться. Крім цього, авторка першого в Україні «Словника молодіжного сленгу» прочитає для студентів журналістських спеціальностей лекцію, присвячену сленгу. Для того, щоб взяти участь у виставці, письменниця спеціально прилетить із Лондона.

10 квітня, 15.00 - 16.00Сергій Пантюк готуватиме «Подвійну рибну юшку від Сліви». Письменник куштував цю юшку на півночі Росії – у Ханти-Мансійському та Ямало-Ненецькому автономних округах. Тепер він пропонує дещо модернізованй варіант цього рецепту. Попередження: у юшці кипітиме все: від голів до хвостів риб і може навіть луски (окремого виду). 

11 квітня, 12.00 -13.00 – мешканка Криму Маріанна Малина пригадає свої подорожі Карпатами й приготує глінтвейн, без якого в горах важко зігрітися. А до глінтвейну письменниця приготує салат простий, але «Фантатстичний»! 

11 квітня, 13.30 -14.30 – Олесь Ільченко приготує філе індички «На контрактах». 

Результат кулінарної творчості письменників зможуть покуштувати усіх охочі

V Весняний книжковий ярмарок відбудеться 8-11 квітня 2010 року у Києві за адресою: вул. Фізкультури, 1.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

26.06.2025|19:06
Дмитро Лазуткін став лауреатом літературної премії імені Бориса Нечерди
26.06.2025|14:27
Роман, що повертає емпатію: у Луцьку вийшла книжка Костянтина Коверзнєва
26.06.2025|07:43
«Антологія американської поезії 1855–1925»
25.06.2025|13:07
V Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» оголошує фокус-тему та нових учасників
25.06.2025|12:47
Блискучі рішення для життя і роботи: українською побачив світ комікс всесвітньовідомого поведінкового економіста Дена Аріелі
25.06.2025|12:31
«Основи» готують до друку «Стан людини» Ханни Арендт
25.06.2025|11:57
Сьомий Тиждень швейцарського кіно відбувається у липні
25.06.2025|11:51
Видавництво READBERRY перевидало «Чорну раду» Куліша
20.06.2025|10:25
«На кордоні культур»: до Луцька завітає делегація митців і громадських діячів із Польщі
18.06.2025|19:26
«Хлопчик, який бачив у темряві»: історія про дитинство, яке вчить бачити серцем


Партнери