Re: цензії

28.04.2025|Ігор Зіньчук
Заборонене кохання
24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій
«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Джерела мови російського тоталітаризму
18.04.2025|Ігор Зіньчук
Роман про бібліотеку, як джерело знань
18.04.2025|Валентина Семеняк, письменниця
За кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів
12.04.2025|Андрій Содомора
І ритмів суголосся, й ран...
06.04.2025|Валентина Семеняк
Читаю «Фрактали» і… приміряю до себе
05.04.2025|Світлана Бреславська, Івано-Франківськ
«Ненаситність» Віткація
30.03.2025|Ігор Чорний
Лікарі й шарлатани
Пісня завдовжки у чотири сотні сторінок
Головна\Події\Фестивалі

Події

21.03.2010|09:10|Буквоїд

Світлана Пиркало прилетить з Лондона, щоб приготувати фірмову страву та прочитати лекцію про молодіжний сленг

8-11 квітня у Києві відбудеться V Весняний київський книжковий ярмарок, протягом якого знову працюватиме письменницька кухня.

Брати Капранови, Сергій Пантюк та директор напрямку кухонь компанії Мerx  Іван Філіпович презентували програму «Книжка і кухня», приготувавши просто у студії бануш та мамалигу. А у процесі приготування та подальшої дегустації проанонсували «кухонну» частину виставки.

Отже, під час V Весняного київського книжкового ярмарку свої фірмові страви зголосилися приготувати:

8 квітня, одразу після відкриття виставки, з 13.00 до 14.00 – фірмову страву приготують Брати Капранови.  

9 квітня, з 15.00 до 16.00 майстри українського «хорору»Наталка та Сашко Шевченки почастують гостей курячою печінкою з яблуками.

9 квітня, 16.00 - 17.00Галина Вдовиченко готуватиме бануш та «тамдевінські» солодощі (рецепти ласощів можна знайти у романі «Тамдевін»), а Максим Кідрук тим часом приготує екзотичні коктейлі, рецепти яких він дізнався під час подорожей Мексикою та розважить глядачів історіями про мандрівку.

10 квітня, 13.00 -14.00 – «Кухня егоїста» від Світлани Пиркало. Якою саме стравою потішить відвідувачів автор книги «Кухня егоїста» – поки що секрет, але розчарованими шанувальники творчості письменниці точно не залишаться. Крім цього, авторка першого в Україні «Словника молодіжного сленгу» прочитає для студентів журналістських спеціальностей лекцію, присвячену сленгу. Для того, щоб взяти участь у виставці, письменниця спеціально прилетить із Лондона.

10 квітня, 15.00 - 16.00Сергій Пантюк готуватиме «Подвійну рибну юшку від Сліви». Письменник куштував цю юшку на півночі Росії – у Ханти-Мансійському та Ямало-Ненецькому автономних округах. Тепер він пропонує дещо модернізованй варіант цього рецепту. Попередження: у юшці кипітиме все: від голів до хвостів риб і може навіть луски (окремого виду). 

11 квітня, 12.00 -13.00 – мешканка Криму Маріанна Малина пригадає свої подорожі Карпатами й приготує глінтвейн, без якого в горах важко зігрітися. А до глінтвейну письменниця приготує салат простий, але «Фантатстичний»! 

11 квітня, 13.30 -14.30 – Олесь Ільченко приготує філе індички «На контрактах». 

Результат кулінарної творчості письменників зможуть покуштувати усіх охочі

V Весняний книжковий ярмарок відбудеться 8-11 квітня 2010 року у Києві за адресою: вул. Фізкультури, 1.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

24.04.2025|19:16
Ееро Балк – лауреат премії Drahomán Prize за 2024 рік
24.04.2025|18:51
Гостини у Германа Гессе з українськомовним двотомником поезії нобелівського лауреата
21.04.2025|21:30
“Матуся – домівка” — книжка, яка транслює послання любові, що має отримати кожна дитина
18.04.2025|12:57
Під час обстрілу Харкова була пошкоджена книгарня «КнигоЛенд»
14.04.2025|10:25
Помер Маріо Варгас Льоса
12.04.2025|09:00
IBBY оголосила Почесний список найкращих дитячих книжок 2025 року у категорії «IBBY: колекція книжок для молодих людей з інвалідностями»
06.04.2025|20:35
Збагнути «незбагненну незбагнеж»
05.04.2025|10:06
Юлія Чернінька презентує свій новий роман «Називай мене Клас Баєр»
05.04.2025|10:01
Чверть століття в літературі: Богдана Романцова розкаже в Луцьку про книги, що фіксують наш час
05.04.2025|09:56
Вистава «Ірод» за п’єсою Олександра Гавроша поєднала новаторство і традицію


Партнери