Re: цензії
- 04.11.2025|Дана ПінчевськаГаличани та духи мертвих: історія одного порозуміння
- 04.11.2025|Надія Гаврилюк“Перетворює затамування на захват”: поезія Богуслава Поляка
- 03.11.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськІспит на справжність
- 02.11.2025|Богдан СмолякЗахисник Істин
- 31.10.2025|Володимир Краснодемський, журналіст, Лозанна, ШвейцаріяЯк змосковлювали ментальність українців
- 30.10.2025|Тетяна Торак, м. Івано-ФранківськХудожній простір поезії Мирослава Аронця
- 27.10.2025|Ігор ЧорнийПекло в раю
- 20.10.2025|Оксана Акіменко. ПроКниги. Що почитати?Котел, в якому вариться зілля
- 19.10.2025|Ігор Фарина, письменник, м. Шумськ на ТернопілліПобачити себе в люстерці часу
- 19.10.2025|Ігор ЧорнийКовбої, футболісти й терористи
Видавничі новинки
- Анатолій Амелін, Сергій Гайдайчук, Євгеній Астахов. «Візія України 2035»Книги | Буквоїд
- Дебра Сільверман. «Я не вірю в астрологію. Зоряна мудрість, яка змінює життя»Книги | Буквоїд
- Наомі Вільямс. «Пацієнтка Х, або Жінка з палати №9»Проза | Буквоїд
- Христина Лукащук. «Мова речей»Проза | Буквоїд
- Наталія Терамае. «Іммігрантка»Проза | Буквоїд
- Надія Гуменюк. "Як черепаха в чаплі чаювала"Дитяча книга | Буквоїд
- «У сяйві золотого півмісяця»: перше в Україні дослідження тюркеріКниги | Буквоїд
- «Основи» видадуть нову велику фотокнигу Євгена Нікіфорова про українські мозаїки радянського періодуФотоальбоми | Буквоїд
- Алла Рогашко. "Містеріум"Проза | Буквоїд
- Сергій Фурса. «Протистояння»Проза | Буквоїд
Події
Світлана Пиркало прилетить з Лондона, щоб приготувати фірмову страву та прочитати лекцію про молодіжний сленг
8-11 квітня у Києві відбудеться V Весняний київський книжковий ярмарок, протягом якого знову працюватиме письменницька кухня.
Брати Капранови, Сергій Пантюк та директор напрямку кухонь компанії Мerx Іван Філіпович презентували програму «Книжка і кухня», приготувавши просто у студії бануш та мамалигу. А у процесі приготування та подальшої дегустації проанонсували «кухонну» частину виставки.
Отже, під час V Весняного київського книжкового ярмарку свої фірмові страви зголосилися приготувати:
8 квітня, одразу після відкриття виставки, з 13.00 до 14.00 – фірмову страву приготують Брати Капранови.
9 квітня, з 15.00 до 16.00 майстри українського «хорору»Наталка та Сашко Шевченки почастують гостей курячою печінкою з яблуками.
9 квітня, 16.00 - 17.00 – Галина Вдовиченко готуватиме бануш та «тамдевінські» солодощі (рецепти ласощів можна знайти у романі «Тамдевін»), а Максим Кідрук тим часом приготує екзотичні коктейлі, рецепти яких він дізнався під час подорожей Мексикою та розважить глядачів історіями про мандрівку.
10 квітня, 13.00 -14.00 – «Кухня егоїста» від Світлани Пиркало. Якою саме стравою потішить відвідувачів автор книги «Кухня егоїста» – поки що секрет, але розчарованими шанувальники творчості письменниці точно не залишаться. Крім цього, авторка першого в Україні «Словника молодіжного сленгу» прочитає для студентів журналістських спеціальностей лекцію, присвячену сленгу. Для того, щоб взяти участь у виставці, письменниця спеціально прилетить із Лондона.
10 квітня, 15.00 - 16.00 – Сергій Пантюк готуватиме «Подвійну рибну юшку від Сліви». Письменник куштував цю юшку на півночі Росії – у Ханти-Мансійському та Ямало-Ненецькому автономних округах. Тепер він пропонує дещо модернізованй варіант цього рецепту. Попередження: у юшці кипітиме все: від голів до хвостів риб і може навіть луски (окремого виду).
11 квітня, 12.00 -13.00 – мешканка Криму Маріанна Малина пригадає свої подорожі Карпатами й приготує глінтвейн, без якого в горах важко зігрітися. А до глінтвейну письменниця приготує салат простий, але «Фантатстичний»!
11 квітня, 13.30 -14.30 – Олесь Ільченко приготує філе індички «На контрактах».
Результат кулінарної творчості письменників зможуть покуштувати усіх охочі
V Весняний книжковий ярмарок відбудеться 8-11 квітня 2010 року у Києві за адресою: вул. Фізкультури, 1.
Коментарі
Останні події
- 04.11.2025|10:54Слова загублені й віднайдені: розмова про фемінізм в житті й літературі
- 03.11.2025|18:29Оголошено довгий список номінантів на Премію імені Юрія Шевельова 2025: 13 видань змагаються за звання найкращої книжки есеїстики
- 03.11.2025|10:42"Старий Лев" запрошує на майстер-клас з наукових експериментів за книгою "Енергія. Наука довкола нас"
- 03.11.2025|10:28Юлія Чернінька презентує «Бестселер у борг» в Івано-Франківську
- 02.11.2025|09:55У Львові вийшов 7-й том Антології патріотичної поезії «ВИБУХОВІ СЛОВА»
- 30.10.2025|12:41Юний феномен: 12-річний Ілля Отрошенко із Сум став наймолодшим автором трилогії в Україні
- 30.10.2025|12:32Фантастичні результати «єКниги»: 359 тисяч проданих книг та 200 тисяч молодих читачів за три квартали 2025 року
- 30.10.2025|12:18Новий кліп Павла Табакова «Вона не знає молитви» — вражаюча історія кохання, натхненна поезією Мар´яни Савки
- 30.10.2025|12:15«Енергія. Наука довкола нас»: Старий Лев запрошує юних читачів на наукові експерименти
- 29.10.2025|18:12В Ужгороді започаткували щорічні зустрічі із лауреатами міської премії імені Петра Скунця
