Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Рейтинг

Події

10.06.2018|18:55|Буквоїд

Топ-10 книг видавництва “Ранок” на Книжковому Арсеналі-2018

Топ-10 книг від дитячої літератури видавництва “Ранок”, які користувалися найбільшою популярністю на Книжковому Арсеналі-2018.

1. Чудовий світ Тома Гейтса.

Неймовірно смішна й харизматична книга, яка говорить до підлітків їхньою мовою. Книга-щоденник доброго, але трохи бешкетного хлопця Тома, який мріє створити рок-гурт («Зомбособаки»), свариться із сестрою, забуває виконувати домашку…, або проливає на неї всіляку рідину. Том розповідає про свій день у своєму щоденнику, про вусату вчительку, своїх класних друзів та як викрутитися зі шкільних неприємностей. Досить незвичайний формат розповіді: щоденник зі смішними скетчами.

 

2. Панда піратів. Принц Гула

Продовження мегапопулярної серії "Банда піратів". Томас Вогняний, Марі Безстрашна і Віллі-Розумник чекають на зустріч із кожним, щоб вирушити у подорож на їхньому галеоні «Чорний Дракон»! Отже, курс на неймовірні пригоди з піратами!

 

3. Крутезна інфографіка: Анатомія

Під обкладинкою цього анатомічного атласу міститься купа інформації про організм людини! Уявімо, що він функціонує, як велике місто, а отже в ньому є будинки (скелет і шкіра), система міського транспорту (кровообіг), ресторани (травна система), парк розваг (слух), кіностудія (зір), магазини (генетика), Кремнієва долина (мозок) і навіть музей жахів.

 

4. Звіродухи. Народжені вільними

Перша книжка циклу про уявний світ Ердас, де всі діти в 11 років мають пройти обряд Нектару. Після того, як вони вип’ють магічну рідину, вони можуть отримати, або не отримати свого звіродуха. І от, в різних куточках Ердасу, четверо дітей під час цього обряду отримують кожен по величному давньому звіродуху, який в останнє з’являвся під час страшної війні з Пожирачем, яка стала скоріше легендою, ніж частиною історії.

 

5. Подорож до дивовижного світу тварин

Спільний проект з Tetra Pak, ця книга надрукована на переробленому папері, виготовленому в Україні.  З віммельбухом дитина вирушить у навколосвітню пошукову експедицію, відкриє нові види істот та дослідить невідомі місцевості.

 

6. Читальня: Драконе, киш!

Книга першого рівня складності серії для порівневого самостійного читання  - “Читальні”. У серії є три рівні складності текстів, що дозвояє підібратитекст в залежності від навичок дитини та її інтересів.

У представленому реалістичному оповіданні Ані Хромової йдеться про бурхливі дитячі емоції та тепле родинне спілкування, яке допомагає опановувати свої почуття.

 

 

7. Пікабу: Тварини в кольорових одежинах

Книга-картонка для малюків від 2 рочків. Висічка у формі тваринок і цікаві завдання. Малюк познайомиться зі світом тварин та дізнається багато важливих фактів про них. Всередині книжки заховано кілька тваринок. Можна їх відшукати. Можна обвести шаблони тваринок на папері і розфарбувати їх. Можна покласти на випуклу частину сторінки у формі тваринки аркуш паперу й швидкими рухами створити власний малюнок.

 

8. Паддінгтон. Валізка

Паддінгтон — усесвітньо відоме маленьке ведмежа. Його добрі наміри часто спіткають невдачі, що, у свою чергу, перетворюються на незабутні пригоди.

Читайте про екскурсію до Букінгемського палацу, про спроби стати художником, про зустріч із голодними мешканцями зоопарку та про інші захопливі випадки з життя ведмежати у шести книгах: Паддінгтон господарює, Паддінгтон малює, Паддінгтон на ярмарку, Паддінгтон та фруктова веселка, Паддінгтон у зоопарку, Паддінгтон та метушливий день

 

9. Слухай серцем: Моя Ба

Книги серії допоможуть дорослим і дітям спільно проговорювати та глибше розуміти важливі емоції й почуття. У книзі розкривається напрочуд важлива тема: прощання із рідними, неминучість розлуки та особливий будинок пам’яті в серці кожної людини, в якому живе її рід.

 

10. Школа добра і зла

Фентезі книга, у якій  Добро і Зло - це не протиборчі сторони, а просто дві частини єдиного цілого. І обидві сторони діють спільно. Автор цього бестселлеру, за версією газети The New York Times - сценарист та режисер - Зоман Чейнані, Youtube ролики якого збирають мільйони переглядів, намагається донести читачам, що в кожній людині є якості обох сторін, головне, не забувати, що все-таки Добро має переважати і переважувати.

 

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери