Головна\Події\Рейтинг

Події

13.02.2012|15:00|Буквоїд

Тиждень любові до літератури: Obreey Store рекомендує

Тиждень очевидно мине під знаком Дня святого Валентина. Чудова нагода читати про любов і про кохання.

Любов і сміх

Любов - це не тільки романтичні солодкі зітхання. Як пише один відомий демотиватор, тільки спільні заняття ідіотизмом виказують справжню близькість душ.

Книжки Лариси Денисенко чудово це доводять. Наприклад, її роман «Сарабанда банди Сари» розкаже про складність любові до сім´ї коханої жінки. А роман «Корпорація ідіотів» допоможе розібратися в перипетіях любові до України... особливо якщо цю любов виявляють бюрократи.

Всі смішні романи Лариси Денисенко є на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/search?q=%D0%9B%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B0+%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE&scope=items


Любов і революція

Сергій Жадан колись написав дивовижний роман «Anarchy in UA» про мандри краями Нестора Махна та про любов до кумирів та ідеалів. Не менш культовою є його текти книжки «Депеш Мод». У них персонажі вчаться дорослішати та поєднувати любов із соціальними викликами сьогодення.

Зараз шанувальники Сергія Жадана мають змого поєднати свою любов до різних його текстів. Річ у тім, що тепер всі вони доступні під однією обкладинкою книжки «Біг Мак».

Справжній «Біг Мак» на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/books/756212


Любов і діти

Діти можуть бути взірцем безкорисливої любові до ближнього. В них відкриті та щедрі серця. Тільки діти вміють щиро веселитися, вічно вигадувати нові ігри та тішитися всіляким дрібничкам.

Історія про невгамовну Кейті - чудовий приклад такої любові до життя. Кейті чесна, весела та справді невгамовна.

Пригоди звичайної-незвичайної дівчинки читайте на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/books/802370


Любов і казка

В казках можливо все. Жаба стає прекрасним принцом, мертва принцеса оживає, а чудовисько - стає чудовим.

Сашко Дерманський написав трилогію історій про Чудове Чудовисько. Це дотепні, смішні та карколомні пригоди казкового героя. Їх точно треба читати вночі під ковдрою з ліхтариком.

Почати можна на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/contributors/sashko-dermanskyi


Любов, секс і політика

Брати Капранови в книжці «Щоденник моєї секретарки» пишуть не тільки про секретарок.

Важливе місце в романі займають описи історичних подій першої половини 2000-х років. Чимало уваги автори приділили кулуарним політичним домовленостям.

Звісно ж, політика дуже тісно пов´язана зі сферами еротичного... Політичні та навколополітичні персонажі роману люблять і вміють насолоджуватися своїм чуттєвим життям.

Зазирнути крізь шпаринку історії можна на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/books/756583


Любов і таємниця

За часів Середньовіччя в Європі був поширений один любовний забобон. Закохані не мали називати іншим людям імена своєї пасії. Тому трубадури писали поезії для анонімних Прекрасних Дам.

Тарас Прохасько - великий знавець таємниць. Він навіть склав фантастичний «Лексикон таємних знань». Ці знання несуть запахи, кольори, дотики, форми.

Більше сказати не можна - таємниця. Якщо цікава розгадка - шукайте її на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/books/750158


Любов і освідчення

Любов - це ще й щоденні словесні ігри та цікаві освідчення. Наприклад, Юрій Андрухович 111 разів освідчився в любові улюбленим містам. В результаті вийшла надзвичайна стереоскопічна карта світу.

Слабо 111 разів по-різному освідчитися коханій людині? Повчитися талановитим сплетінням слів можна на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/books/757150


Любов і котики

Якщо в статусі соціальних мереж повісити фоточку з котиком, то ви гарантовано зберете сотні like. Люди люблять котиків: вони м´які, пухнасті та зрозумілі.

Але надто зрозумілим речам варто чинити супротив. Бодай культурний. Новий номер журналу «ШО» не тільки розповість про котиків і Котю. Як і щомісяця, велике місце тут належить публікаціям нових текстів найкращих письменників.

Наприклад, читати фрагменти нового тексту Світлани Поваляєвої можна  на Obreey тут: https://store.obreey.com/ukr/periodicals/63/2012/1



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери