Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Презентації

Події

13.01.2017|21:00|Буквоїд

У Києві презентували книгу «25 років. Заповіти незалежності України». ФОТО

У Києві відбулася презентація унікальної книги «25 років. Заповіти незалежності України», яка вийшла у видавництві «Самміт-Книга».

Ця книга присвячена 25-ій річниці незалежності, її авторами стали люди, що стояли біля витоків української державності. Серед них Володимир Василенко, Левко Лук´яненко, Іван Драч, Іван Заєць, Володимир Пилипчук, Олександр Савченко, В`ячеслав Брюховецький. Усі вони згадують минуле та діляться безцінним досвідом політичної, культурної, дипломатичної діяльності, розповіли, розповіли про ранній період розвитку української державності та про перешкоди, що виникали на шляху українських патріотів. Лейтмотивом видання стало спростування міфу про те, що у 1991 році українська держава, тобто її незалежність, «впала з неба». Насправді, за словами патріархів, ця подія стала результатом довгої боротьби усієї нації: збройної, політичної, дипломатичної і культурної, бо, як відзначив В`ячеслав Брюховецький, саме культурна ідентичність і стійкість українців весь час залишалася наріжним каменем нації.

Всі автори книги брали участь в боротьбі за Незалежність, тому, виступаючи перед слухачами, говорили, перш за все, про це, порівнювали політичну і культурну ситуацію колишніх і нинішніх часів, розповідали про свій досвід і соратників, випробування. Відповідаючи на запитання гостей, автори книги висловили надію на світле майбутнє і потенціал нації, дали неоднозначну і глибоку оцінку діяльності української влади. Іван Заєць та В´ячеслав Брюховецький закликали критикувати владу конструктивно і цінувати важливі зміни на краще, які, безсумнівно, відбуваються на шляху України до культурного, економічного та політичного розвитку. Більш критично висловилися Володимир Василенко, Іван Драч та Володимир Пилипчук. Нове видання буде цікавим максимально широкому колу читачів, фахівцям різних сфер, молоді, політикам, вченим і всім патріотам української держави, всім, хто хоче відчувати себе частиною України і залишатися нею в майбутньому.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери