Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

29.06.2016|12:20|Буквоїд

Побачив світ новий номер журналу «Кур’єр Кривбасу»

Подаємо анонс чергового номеру (317-318-319 ) за квітень-травень-червень журналу «Кур’єр Кривбасу».

Розділ ПРОЗА містить сільські краєвиди „Старина” від Андрія Кондратюка, главу з роману Василя Слапчука „Роман & роман”, новелу Євгенії Кононенко „Готелька на Борщагівці”, два оповідання Олега Кочевих під загальним заголовком „Мандрівне”, новели Ольги Деркачової „Більше за життя”.

У розділі УНІВЕРС подано оповідання Павла Гіллє у перекладі з польської Лариси Андрієвської, містично-філософську новелу “Мейстер Леонгард” австрійського письменника та драматурга Густава Майрінка (переклад з німецької Катерини Кудріної), прозу литовського письменника, перекладача, есеїста і драматурга Юргіса Кунчінаса „Менестрелі в пальтах максі” у перекладі Катерини Міхаліциної та Марюса Бурокаса.

Розділ ПОЕЗІЯ пропонує нові вірші Василя Старуна „Чекай на мене ночі й дні” з книги „Дванадцять брам”, поетичну добірку Олександра Астаф’єва „Молекулярний ерос”, знайомство з поетесою Рані Романі та публікацію віршів „Циганське щастя”, що підготував Андрій Любка.

 Поетичний УНІВЕРС пропонує знайомство з письменником Абрамом Суцкевером в авторській рубриці „Хвіртка до загубленого саду” Валерії Богуславської, добірку італійської поезії ХІІ-ХІХ століть „Де квітка шафрану найперша цвіте...” у перекладі Валентини Давиденко.

У розділі SCRIPTIBLE друкуються роздуми Софії Майданської „Травневі зустрічі”, розвідка Ярослава Голобородька „Цивілізаційні екзерсиси Доріс Лессінг” із циклу „L-Nobeлістика ХХІ”, рецензія Владислави Москалець „За лаштунками літературного процесу” на книжку Елеонори Соловей „Притча про поетів”, розповідь Федора Шепеля про історичний календар Кіровоградщини від Володимира Боська. Гоголівську тему у версії Юрія Шереха „Всі ці слов’яністи та європісти...” досліджує Юрій Барабаш, а в гостях у письменника Олександра Жовни у Новомиргороді „побував” Василь Габор.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери