Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

08.09.2015|08:24|Буквоїд

Видавництво «Віват» представить у Львові 35 книжкових новинок

Тридцять п’ять книжок для дорослих та дітей — саме таку кількість нових видань презентує харківське видавництво «Віват» (ГК «Фактор») на Львівському форумі видавців, що відбудеться з 10 по 13 вересня 2015 року.

«Видавництво «Віват» представить свої книжки на двох стендах. Цього року дизайн оформлення стендів і обкладинок книжкових каталогів новинок розроблявся у співпраці з відомим українським дизайнером Марічкою Рубан. Її акварельно-квіткові мотиви й образи найкращим чином відображають атмосферу свята книжки у Львові», — зазначила Юлія Орлова, генеральний директор видавництва.

Найочікуваніші читачами книжки — це «Ноука от Горького Лука» відомого блогера Горького Лука; нова художня серія «Вітражі», де виходять книжки сучасних українських прозаїків, серед яких уже відомі автори Руслан Горовий, Олексій Чупа, Вікторія Амеліна й дебютанти Андрій Войніцький і Григорій Беркович; а також дитяча книжка про пригоди легендарного Петрика П´яточкина, улюбленця трьох поколінь українських читачів.

«У цілому ми проведемо два десятки заходів: презентації, автограф-сесії, дитячі свята, квести і навіть лекцію. Її прочитає відомий політолог Євген Магда, автор книжки, що стала популярною, під назвою «Гібридна війна», — повідомила генеральний директор видавництва Юлія Орлова.

Зустрічі з авторами книжкових новинок відбудуться в популярному форматі презентацій із відкритим доступом публіки. Шанувальників таланту Олексія Чупи, який представить свою книжку-антиутопію «Акваріум», і Вікторії Амеліної, автора книжки «Синдром листопаду, або Нomo compatiens», чекаємо на презентаціях 11 вересня о 12.00 і 15.00 відповідно. Журналістам і читачам, які бажають познайомитися з автором нашумілої книги «Ноука от Горького Лука» на презентації 10 вересня, необхідно попередньо зареєструватися в Інтернеті і прийти 10 вересня о 15.00 із роздрукованим підтвердженням реєстрації. Цей превентивний захід безпеки пов´язаний із тим, що автор регулярно отримує погрози у зв´язку зі своєю проукраїнською позицією.

Незвичайна презентація «Подвійний удар» відразу двох книжок серії «Вітражі» відбудеться 11 вересня о 18.00. Режисер і письменник Руслан Горовий не тільки розповість про свою книжку оповідань «13 оповідань, або Те, повз що ми проходимо не помічаючи», а й представить автора-початківця, журналіста Андрія Войніцького з дебютною збіркою оповідань «Скільки коштує бути білою вороною».

Свято-презентація «День народження Петрика П´яточкина» збере дітей та їх батьків для активних ігор і розваг, познайомить із персонажами легендарної книжки «Як Петрик П´яточкин слоників рахував» 12 вересня о 12.00.

Видавництво «Віват» привезе на форум дотепну лайф-стайл книжку «Диво-пристрої для щойно-мам» блогера, львів´янки Христини Слободян про «гаджети-помічники» для молодих мам та їх сімей. Книжка буде представлена читачам 10 вересня о 14.00 у приміщенні Національного музею у Львові імені Андрія Шептицького.

Нову серію «Актуальна тема» представить одна з авторів видавництва «Віват» Наталія Чуб. Презентація відразу двох книжок цього успішного методиста, педагога і практикуючого психолога «Куди подівся мій тато. Виховуємо щасливих дітей у сім´ї без батька» і «Сто батьківських «чому?» відбудеться 12 вересня о 14.00 у формі сімейного семінару.

На стендах видавництва проходитимуть «щасливі години» із 20% знижкою на ті чи інші книжки, конкурси та розіграші книжок і подарунків.

Повний розклад заходів видавництва «Віват» можна знайти на сторінці у Facebook (facebook.com/vivat-book.com.ua).

Стенди видавництва «Віват» — № 328 та № 337.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери